Şimdi Ara

İktisat----Çeko----İşletme---Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dersane hocam çeko için hepsini kapsayan çatı bir bölüm dedi ama internette biraz araştırdım herkes iktisat daha iyi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: splinterusta25

işletme candır iktisat gereksiz çeko belirsiz

Aynen. Çeko bitirip insan kaynaklarında çalışırsın. İşletme ve iktisat mezunları genelde aynı şeyleri yapar. Bu ikisi arasından da işletmeyi tercih ederim ben. Edeceğim de zaten
  • çeko okuyan bi arkadasım var dersler dull matemetikmiş.4 yıl boyunca matemetikle uğrasmayı göze alabilirim dersen yaz.çünkü çekoya girenlenlerin yarısı yıl içinde ya da daha sonra bölümü bırakıyo.
  • berking35 B kullanıcısına yanıt
    iktisat degil konuşan kişi gereksiz
  • Valla bende kararsız kaldım ne yapsam bılmıyorum matematıgım cok kuvvetlı degil ama fena da sayılmaz işletmeyı acıktanda okursun diyolar çekoyla iktisat arasında gidip gelıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: deathangel41

Valla bende kararsız kaldım ne yapsam bılmıyorum matematıgım cok kuvvetlı degil ama fena da sayılmaz işletmeyı acıktanda okursun diyolar çekoyla iktisat arasında gidip gelıyorum

ayın şekildeyim bende ne yapayım seneyemi kalıyım bilemiyorum.
  • Ben seneye kalmam herhalde 2.senem cunku ama bölüm iyi secmemız lazim

• Up

• işletme iktisat birbirine ne kadar benzer gozuksede aslında bir okadar uzaklar işletmede yönetim bilimi dersleri verilirken iktisatta ekonomi diye tabi ettigimiz bu işin bilimsel boyutuyla ilgilenir. Ayrıca iktisat okumak kolay bir iş değildir.İyi düşünün kendınızı degerlendırın ona gore tercih yapın.
  • Peki çeko hakkında bılgınız var mı ? Ya ben iktisatada gitsem calısıp yapıcam işletmeyede yanı benım icin iş imkanı olarak kariyer olarak hangisi daha idealdir cok ikilemdeyım bunlar icin cekoyuda tam tanımıyorum

• çeko hakkında bilgim yok senın sıralaman kac
  • Uo

• çeko okuyan biri gelsede bilgi verse yav.
  • Valla ya hersey cekoya baglı

• quote:

Valla ya hersey cekoya baglı

http://forum.donanimhaber.com/m_50881808/f_//tm.htm#94373815

şu konuda en son mesajda yazmış bir mezun
  • Bölüm icin güzel demiş aslında

• quote:

Bölüm icin güzel demiş aslında

Evet dedim ve hala diyorum :) Güncel konular mesela ; Avrupa Birliği, İnsan Kaynakları, Kadının Toplumdaki Yeri, Sosyal Planlama, Sosyal Güvenlik, Sosyal Psikoloji, Sosyoloji, Kariyer Planlaması, İş Hukuku, Toplu İş Hukuku vb dersler çoğunluktadır. Bu dersler zevklidir, özellikle sözeliniz iyiyse zevk alırsınız. Ayrıca çok zor değildir. Mali Müşavir de olabilirsiniz, İnsan Kaynakları Müdürü de, Bankacı da... Size kalmış. İnanın İİBF mezunlarının hemen hepsi aynı işleri yapıyor bir fark yok.
  • Peki hocam iktisat mi çeko mu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.