Şimdi Ara

Iktisat zor Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zor değildir, çalışmadan geçmeyi beklemeyin sadece. 145k benim siralama. marmara iö kapanmış şansıma ya. Istanbul isletme veya tutarsa ege, dokuz eylül iktisat falan yazarım. Ekonometri bile düşündüm de onu okumak zor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematiğine ve matematiği sevmene bağlı.
  • Dostlar ege iktisat mı gazi işletme mi dokuz Eylül maliye mi? Hala bölüme tam karar veremedim

• co0per kullanıcısına yanıt
    Güzel umarım gönlüne göre olur dostum
  • İnşallah hepimiz için öyle olur

• VurAppiah kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Ben de odtu isletme ve iktisat arasindayim da. Fikrin varsa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylvana

Anladim hocam. Ben de odtu isletme ve iktisat arasindayim da. Fikrin varsa alabilirim.

Hocam mezunlarıyla konuşmanız daha faydalı olur. Benim pek bilgim yok.
  • Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Aynı kararsızlık bende de var napicam bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent 50 iktisat yazmayi dusunuyorum. ben de uzun zamandir isletme mi iktisat mi ayrimindaydim. cevremdemilerle konustuguma gore aciklik getirirsek;

isletmeciler ekonomiden cok anlamiyor. kuresel bir krizi yorumlama yetenekleri yok. cok kolay mezun oluyorlar. iktisatta yatarak mezun olamiyorsun calismak sart.

iktisat bir bilim daliyken isletme birkac bilim dalinin bir araya getirilmesiyle olusturulan cöp bir disiplin.

(hic bir yerden reklam almadim tamamen odtu iktisattaki arkadasimin bana aktardiklaridir. sovmeye hazirlanan bana sovmesin lutfen. kibar yorumlara acigim )

• hüseyin argüç H kullanıcısına yanıt
    Odtu işletme nin sıralamasıniñ daha yuksek olması ve odtunun en aktif bölümü olmasına bir açiķlık getirir misn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiklerle uğraşmaya hazır ol

• iktisata ilgin yoksa seçme ben seçtim pişman oldum ilgiden kastım şu an ekonomi bültenlerini takip etmekten piyasa izlemekten zevk alıyo musun? gerçekten ömür boyu bu sıkıcı(bence) şeylerle uğraşmak istiyo musun iyi düşün
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speronly -- 3 Ağustos 2017; 1:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderspero

İktisat zor deniyor. Bir de üstüne üniversiteye hazırlanılır mı iktisat okurken sizce?

Ünüde bi daha mi hazırlanacaksiniz hocam

• atarlı imam A kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speronly -- 3 Ağustos 2017; 1:54:22 >
  • hüseyin argüç H kullanıcısına yanıt
    Genelde bütün üniversitelerde işletme daha ileri bir sırada. Insanlar sizin yazdığınızı bal gibi de biliyor. E o zaman niye böyle

• Baya zor olucak gibi hocam unide gezip tozma sıfir yapacaksın herhalde okuldan eve evden okula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarlı imam -- 19 Temmuz 2017; 19:52:44 >
  • Matematik sevmiyorsan TM-1 veya YGS-6 ile alan bölümlere gitme. Belki biter ama söve söve. İşini sevmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --KayseriSporlu--

Matematik sevmiyorsan TM-1 veya YGS-6 ile alan bölümlere gitme. Belki biter ama söve söve. İşini sevmezsin.

Benim yapabileceğim meslekler de hep TM1'de, çeko okuyacağım %90. Yapıcaz artık bi şeyler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.