Şimdi Ara

İktisat Zor Mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Hocam kasar desem yazmayacak mısın?

İlla zor olacak belli bir standardın üstünde olacak ki zorluk kişiden kişiye de değişebilen bir durum.

Sakın benim gibi benim mat 2 full dü yeaaa diyip odtü iktisat yazmalara girişmeyin çok ayrı konular birbirinden onu da söyleyim sonra uluslarasına geçtim
    Hocam benim Mat2 o kadar da müthiş değil ama bölüme ilgim var. Bakalım ne yapacağız.

Siz nerede okuyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 7 Ağustos 2018; 12:13:25 >

• Hocam ben de iktisata aşık bir insandım ama uluslarası ilişkiler dersleri de beni çok çekiyordu hazırlık süresince iktisat derslerine girdim ve hazırlığı geçince uluslarasına geçiş yaptım ve seçmeli derslerle iktisat dersleri almaya başladım ki zaten bazı dersimiz ortak

Odtü 'de okuyorum hocam 2. Sınıfım
    Hatta bilkent iktisat olmadı çok üzülmüştüm bilkentin uluslararasıda anlamsız çekilde 4 binden 2bine çekince kendimi odtü de buldum mutluyum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Ağustos 2018; 12:16:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Hocam ben de iktisata aşık bir insandım ama uluslarası ilişkiler dersleri de beni çok çekiyordu hazırlık süresince iktisat derslerine girdim ve hazırlığı geçince uluslarasına geçiş yaptım ve seçmeli derslerle iktisat dersleri almaya başladım ki zaten bazı dersimiz ortak

Odtü 'de okuyorum hocam 2. Sınıfım
    Hatta bilkent iktisat olmadı çok üzülmüştüm bilkentin uluslararasıda anlamsız çekilde 4 binden 2bine çekince kendimi odtü de buldum mutluyum ama.
    Umarım aynısı başıma gelmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.