Şimdi Ara

IL-2 Sturmowik 1946 Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar IL-2 Sturmowik 1946 oyununu indirdim ama rar'ın içinde setup dosyası yok.1946 bir expansion pack mi tam olarak çözemedim.Yani bu oyunu kurmak için önce IL-2 Sturmowik oyununu mu kurmamız gerekiyor.Boyut 3.55gb bunu indirene kadar anam ağladı arkadaşlar ! ve oyunu kuramamak deli ediyor beni lütfen bir ele atın şu konuya Yardım eden herkesten Allah razı olsun

Oyunu rardan çıkarınca gelen dosyalar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor83 -- 12 Mart 2009; 12:44:03 >

• Hem korsan indiriyorsun, hem de nasıl yapcam diye soruyorsun.
    Korsan oyunları nasıl çalıştıracağını bilmiyorsan niye indiriyorsun.
    Ondan da öte bu forumda bu tarz şeyler yasak.
    Neden oyunu indirdiğin siteye değil de buraya soruyorsun.
    Doğrusu ben de korsan olarak oynuyorum ama şimdiye kadar açamadığım oyunları da nasıl açarım diye sormadım.
  • mdf dosyasını Dameon Tools a monte edecen
  • melikşah arkadaşım Allah senden razı olsun.Şu an oyunu kuruyorum çok basittmiş aslında :) jedi_master sana da duyurulur biz bu foruma bişeyler öğrenmek için giriyoruz herhalde , yardım etmiceksen neden yorum yapıosun ki sen bunun çözümünü çok büyük ihtimalle biliyosun ve de söylemiosun o zaman forumda ne işin var kardeşim ,bari yorum yapma yardım etmeyeceksen konuşma sus ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailor83

melikşah arkadaşım Allah senden razı olsun.Şu an oyunu kuruyorum çok basittmiş aslında :) jedi_master sana da duyurulur biz bu foruma bişeyler öğrenmek için giriyoruz herhalde , yardım etmiceksen neden yorum yapıosun ki sen bunun çözümünü çok büyük ihtimalle biliyosun ve de söylemiosun o zaman forumda ne işin var kardeşim ,bari yorum yapma yardım etmeyeceksen konuşma sus ok.

Sen önce terbiyeni takın.
    Eğer cevabımda bir sorun görüyorsan şikayet edersin.
    Ayrıca korsan oyun konusunda yardımlaşma bu forumda pek de hoş karşılanan bir durum değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.