Şimdi Ara

İL İL ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ (İSİM İSİM)**TAMAMLANDI** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
9
Favori
227.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mr.respekt

Haritayı incelerken aklıma geldi...

Misakı milli sınırlarımız sonradan çizildi. O dönem topraklarımız içinde bulunan diğer vilayetlerden acaba kaç şehit var? Onları acaba Osmanlı arşivinden çıkarmıyorlarmı? Aslında o rakamlarda verilseydi çok güzel olurdu...

Ayrıca eline sağlık, güzel olmuş, hepsini indirdim bilgisayarımda hep kalacak.

Dosyaları indirirken içim nerde cız etti biliyormusunuz. Şehirleri tek tek indiriyorum, Bursa'da dosyanın inimi uzun sürdü... O an beklerken tuhaf oldum. Anlatılmaz bir duygu...

Bak bu sorduğun çok ilginç bir soru. Misak-ı Milli sınırlarına göre listeyi temin etmeli. Herhalde Genel Kurmay bugünkü haritaya göre liste yayınladı.
  • hepsinin mekanları cennet olsun
  • isimleri yürek sızımızda gizli onların.canakkale'de şehit düşen Tüm isimsiz kahramanlara allah rahmet eylesin
  • Allah Şehit Annelerine sabir versin
  • Şöyle bir yukarı alalım belki lazım olan olur.
  • hiçbir ilin linkine tıklayıp indirmedim,acaba benim dedem de onnarın içinde midir diye...

çünkü kurtuluş savaşında ölenlerin hepsi benim dedem,yaşları benden küçük olsa bile.
  • bu konu için yürekten teşekkürler ilk önce
    antalyayı indirdim bi göz attım
    babamın dedesi var 100 yaşında şu anda hayatta
    babasını aramışlardı amcamlar babamlar afyona falan bakmışlardı şehitliğe yıllar önce
    bu listede onun adına benzer onların soy ismi ile anılan bi isim buldum ilk fırsatta babamı arayıp dedesinin babasının adını falan soracam
    tüm şehitlerimiz dedelerimiz atalarımıza ne yapsak boş bizler için canlarını feda ettiler mekanları cennet huzur içinde yatsınlar...
  • Görmeyenler bilmeyenler baksın belki dedelerini bulşurlar.
  • ALLAH onlardan razı olsun.vatan için canlarını tereddüt bile etmeden feda ettiler.çanakkale şehitlerini ve diğer şehitlerimizi asla unutmamalıyız.inşallah onlar gibi asil insanların torunları olarak vatanımıza ve milletimize hayırlı oluruz.
  • sağolun arkadaşlar.bu konuyu açan arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum.bizim sülaleden 3 kişi bulduk.zaten biliyorduk ama nerde şehit düştü nezaman şehit oldu onu bilmiyorduk.onuda öğrenmiş olduk
  • ÜST KONU OLMALI
  • ADIYAMAN (11)
    ARTVİN (10)
    BAYBURT (21)
    BİNGÖL (8)
    BİTLİS (59)
    DİYARBAKIR (49)
    GÜMÜŞHANE (39)
    KARS (1)
    MARDİN (7)
    MUŞ (7)
    ORDU (56)
    RİZE (71)
    SAMSUN (44)
    SİİRT (40)
    SİVAS (25)
    TOKAT (47)
    TUNCELİ (30)
    VAN (36)

18 İLİ TOPLADIĞIMIZDA 561 YAPIYOR 0RTALAMASI DA 31 KİŞİ

KÜÇÜCK SİNOP BİLE (1488) ŞEHİT VERMİŞ TEK BAŞINA...

ÇOK ŞEYLER DÜŞÜNDÜM ÇOK...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• [Deleted by Admins]
  • Hepsinin mekanı cennet biliyorum Onlara ne kadar borcumuzun olduğunuda biliyorum şunuda biliyorum ne yazıkki borcumuzu ödemektense karış karış yok oluyoruz

Güzel memleketim Çorumdan 1333 şehit verilmiş 3 tanesi benim köyümden Bir Gurur birde tebessüm yaşadım İnşallah kemikleri sızlamıyordur Hiçbirinin

• Allah onlardan razı olsun....

Paylaşım için de teşekkürler .
  • Akşama Çanakkale şehitlerini ziyaretinde çektiğim fotolardan buraya koyacağım. Aslında ben buna benzer bir konu açacaktım ama tesadüf olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HIGH FIDELITY

Akşama Çanakkale şehitlerini ziyaretinde çektiğim fotolardan buraya koyacağım. Aslında ben buna benzer bir konu açacaktım ama tesadüf olmuş.

Süper fikir dostum. Eğer bana, konuyu oluşturduktan sonra kodları ayrı bir dosyada gönderebilrisen ilk mesaja senin için bir bölüm açıp eklerim. Tabii ki uygun görürsen.
  • Çok güzel birçalışma teşekkür ederim..

Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Emanetlerinin bekçisiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.