quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifben de başka bi yerine lazım sandım ilacı aşkın yarasının ilacı başka bir aşktırÇivi çiviyi sökermiş... Aşkın ilacı yeni bi aşktır...
quote:Orijinalden alıntı: manyak secoÇivi çiviyi sökermiş... Aşkın ilacı yeni bi aşktır...Alıntıları Göster pipi aşkın ilacı aşktır sevişmektir falan filan işte hadi kolay gelsin
quote:Orijinalden alıntı: Associationpipi aşkın ilacı aşktır sevişmektir falan filan işte hadi kolay gelsinAlıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster 30tl ile 120tl arasında değişiyor
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigpipican nerdesin özledim seniAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigpipican nerdesin özledim seniAlıntıları Göster Orjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni [/quote]
quote:Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichouquote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _Android quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni ne laa gözünü kücültme öle komik nik işte matrak biri oldugu icin özledim
quote:Orijinalden alıntı: WITCHEROrjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni [/quote] Alıntıları Göster Orjinalden alıntı: *ORION* Orjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni [/quote] pipican alıntıma çomak soktu yada başka bişi pipican büyüyünce ne olcan diye sorular geliyo mu sana?
quote:Orijinalden alıntı: WITCHEROrjinalden alıntı: *ORION* Orjinalden alıntı: egzantirig pipican nerdesin özledim seni [/quote] pipican alıntıma çomak soktu yada başka bişi pipican büyüyünce ne olcan diye sorular geliyo mu sana?Alıntıları Göster nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERnooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: *ORION* nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.quote:Orjinalden alıntı: *ORION* nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: *ORION* nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum elimden kaymış hep
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.quote:Orjinalden alıntı: *ORION* nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: *ORION* nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum beni tuzağa düşürdün hain
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: *ORION* nooluyo yaaa alıntı yapmayı unuttum beni tuzağa düşürdün hainAlıntıları Göster ya ama benim imzanın da şaftı kaydı simuş bana yapmıştı,onda böyle olmamıştı neyse denemelerim devam ediciktir
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan. ya ama benim imzanın da şaftı kaydı simuş bana yapmıştı,onda böyle olmamıştı neyse denemelerim devam ediciktir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. ya ama benim imzanın da şaftı kaydı simuş bana yapmıştı,onda böyle olmamıştı neyse denemelerim devam ediciktir öyle birşey yap ki,pembe yazı tuzağınd atuzağa düşen kişinin mesajında ayol mayol yazısı da çıksınyapabilin?
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: .ceylan. ya ama benim imzanın da şaftı kaydı simuş bana yapmıştı,onda böyle olmamıştı neyse denemelerim devam ediciktir öyle birşey yap ki,pembe yazı tuzağınd atuzağa düşen kişinin mesajında ayol mayol yazısı da çıksınyapabilin?Alıntıları Göster pipicanı özleseydin bu basına gelmezdi orion alıntı bilem yapamadın
quote:Orijinalden alıntı: egzantirigpipicanı özleseydin bu basına gelmezdi orion alıntı bilem yapamadın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: egzantirig pipicanı özleseydin bu basına gelmezdi orion alıntı bilem yapamadın alıntılarım kilitlendi