Şimdi Ara

İlan Açma Yardım-Kitap Satma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kitaplarımı satmak istiyorum, ilan açmak istedim, açtım da ancak sanırım birşeyi yanlış yaptım çünkü imza alanında gözükmüyor, ayrıca 800 küsür kitabı bir ilanda nasıl güncel tutabilirim?

Sanırım kavrayamadığım bir husus var çünkü ilanlar kısmında kayboldu ilanım, konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Ne yapmam gerekiyor açık bir ilan verebilmek için?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Bir de mesajlara 3'den fazla resim nasıl ekleyebiliyoruz, Resim Yükle kısmında sadece 3'e kadar izin veriyor?

• imageshack.us sitesine yükleyebilirisn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

imageshack.us sitesine yükleyebilirisn.

http://www.keepandshare.com/photo/show.php?i=2389310&cat=1

sitesine yükledim, ben daha açık yazmalıydım kusura bakmayın.

DH forumda bir mesaja 3'den fazla nasıl ekleyebiliriz demek istemiştim.
  • ilan kısmında konunuzun içinde konuyu güncelle diye bir buton var sanırım ona basınca konu kendini öne atıyor alta mesaj yazmanız bu bölümdeki gibi işe yaramıyor. Kitaplarınızın listesinide txt şeklinde mediafire gibi bir dosya barındırma sitesine yükleyip konu altında paylaşabilirsiniz. Forumda mesaj içinde kullanacağanız karakter sayısı konusunda sınırlama vardır listenizi 3-4 parçaya bölüp mesaj atabilirsiniz. Resimleride [image.]resim adresi [./image] şeklinde ekleyebilirsiniz(noktalar olmayacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 16 Ocak 2013; 20:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

ilan kısmında konunuzun içinde konuyu güncelle diye bir buton var sanırım ona basınca konu kendini öne atıyor alta mesaj yazmanız bu bölümdeki gibi işe yaramıyor. Kitaplarınızın listesinide txt şeklinde mediafire gibi bir dosya barındırma sitesine yükleyip konu altında paylaşabilirsiniz. Forumda mesaj içinde kullanacağanız karakter sayısı konusunda sınırlama vardır listenizi 3-4 parçaya bölüp mesaj atabilirsiniz. Resimleride [image.]resim adresi [./image] şeklinde ekleyebilirsiniz(noktalar olmayacak)

Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.