Şimdi Ara

ilan güncellenmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilan güncellenmiş olup bu sayfanın silinmesini rica ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 12 Eylül 2013; 19:57:18 >

• Merhaba uydu alıcısız fiyat nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenikli

Merhaba uydu alıcısız fiyat nedir

1200 olur.
  • verdiğiniz linkte 1399+100tl hediye çeki yani 1300 tlye geliyor 1200 biraz fazla değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenikli

verdiğiniz linkte 1399+100tl hediye çeki yani 1300 tlye geliyor 1200 biraz fazla değilmi?

Hocam bu model zaten teknosadan başka yerde yok. Stok tükendi yazıyor zaten. Sıfır temizlikte ve 300 lira daha ucuza veriyorum.
  • 55d6500 var bende ayni şartlarda istersen takas yapabiliriz vatandan alinma ustune ne kadar nakit verebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat düşerse takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

55d6500 var bende ayni şartlarda istersen takas yapabiliriz vatandan alinma ustune ne kadar nakit verebilirsin

Hocam teklif için sağolun fakat sizin ekran çok büyük bana 46 lık yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireman82

Fiyat düşerse takip

Fiyat düşmeyecek çünkü bu fiyata satmazsam kullanmaya devam...
  • 55 inc olanini alacağım o yüzden satiyorum demişsin. Adam 55 inc takas demis, cok buyuk 46 yeter demişsin. niyet nedir? Dürüst olmali satici

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaximo

55 inc olanini alacağım o yüzden satiyorum demişsin. Adam 55 inc takas demis, cok buyuk 46 yeter demişsin. niyet nedir? Dürüst olmali satici

+1 tam teklif yapacaktım. Mesajı görünce vazgeçtim.
  • quote:

55 inc olanini alacağım o yüzden satiyorum demişsin. Adam 55 inc takas demis, cok buyuk 46 yeter demişsin. niyet nedir? Dürüst olmali satici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 30 Ağustos 2013; 9:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeamBeam

quote:

+1 tam teklif yapacaktım. Mesajı görünce vazgeçtim.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 30 Ağustos 2013; 9:34:24 >

• quote:

Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 30 Ağustos 2013; 9:34:56 >
  • quote:

Tatil sebebiyle 1 haftadır doğru düzgün foruma girememiştim Maşallah kafanıza göre yazıp çizmişsiniz. Hocam 1. olarak şunu söyleyeyim aldığım üründe zerre hatta nokta yada kusur yoktur, Alacak olan gelir evimde isterse 1 tane film izleyip test etsin nokta kusur var ise yarı fiyatına veririm.Bugüne kadar onlarca alışverişim oldu hiçbirinde dürüstlüğümden ödün verdiğim olmadı. O lafı yazmadan önce girip önce bir referanslarıma bakarsın ve görürsünkü belki senden bile daha dürüstüm bu işlerde.
    2. olarak yeni eve taşındık ve baştan bir hevesle 55'' yeterli olacağını düşündük daha sonrasında çok büyük olabilir düşüncesiyle bunun 1 büyüğünün 46'' yeterli olacağına kanaat getirdik. Kardeşim ben ister 55'' alırım ister 46'' istersem yine 40'' başka bir özellikte olanını alırım , Neyi alacağıma karar vermem Ne Seni Nede Başkasını ilgilendirir. Önemli olan Benim sattığım ürünle ilgili yazdıklarımdır , Alacak olanda parasını cebine koyar gelir bakar kafasına uyarsa alır gider. Amma yordun beni sabah sabah. Ama her ilanda böyle vatandaşlar görüyoruz o yüzden alıştık artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 30 Ağustos 2013; 9:35:49 >

• Guaximo kullanıcısına yanıt
    Bu arada sizin dürüstlüğünüzde aşağıda sattığınız laptopla ilgili alıcının yorumundan belli oluyor. Bu laptopu ben satıyor olsaydım ölü pixel testi yapmadan vermezdim. Başka lafa gerek yok sanırım

Ürün: Satılık Lenovo y500 Performans&Oyun laptop i7 - 650m SLI ,Işıklı klavye *22 Ay garantili*
    Alıcı: ttopach
    Tarih: 23 Ağustos 2013; 0:05:14
    Yorum : Laptopta onun farketmediği bir adet ölü piksel vardı, ama sorun değil. Yine de forumda ürün satan birisi olarak bu tür ayrıntıları atlamaması lazımdı, bir yıldızı ordsn kırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 30 Ağustos 2013; 9:40:45 >
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sende ister teklif yap ister yapma çok umrumda değil zaten yalnız vatandaşa yazdığım cevabı yukarıda gör diye yazdım sanada. Milletin lafıyla gaza gelmeyin , bakın referanslara sonrada pm den irtibat kurup gelip bakarsın, Zaten bana 15 dk mesafedesin. Amacınız nedir, ilanının fiyatını düşürmekse 1 TL dahi düşmeyecektir. Satılmazsada zerre kadar umrumda değil onuda belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine1982

Arkadaşım sende ister teklif yap ister yapma çok umrumda değil zaten yalnız vatandaşa yazdığım cevabı yukarıda gör diye yazdım sanada. Milletin lafıyla gaza gelmeyin , bakın referanslara sonrada pm den irtibat kurup gelip bakarsın, Zaten bana 15 dk mesafedesin. Amacınız nedir, ilanının fiyatını düşürmekse 1 TL dahi düşmeyecektir. Satılmazsada zerre kadar umrumda değil onuda belirteyim.

Polemige girmem hicbir zaman Bir ayrinti farkettim ve buna katildigimi belirttim.ister teklif yap teklif yapma umrumda değil falan gerek yok boyle seylere ki satici kisinin usluba dikkat etmesi onemlidir.

Satis ahlaki onemlidir. İyi satislar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeamBeam

quote:

Orijinalden alıntı: constantine1982

Polemige girmem hicbir zaman Bir ayrinti farkettim ve buna katildigimi belirttim.ister teklif yap teklif yapma umrumda değil falan gerek yok boyle seylere ki satici kisinin usluba dikkat etmesi onemlidir.

Satis ahlaki onemlidir. İyi satislar dilerim.

siz satıcıyla muhatap olmak yerine iş olsun diye ilana girip yorum yazan bir işgüzarın mesajına +1 yazıp birde vazgeçtim derseniz benden nasıl bir cevap beklerseniz tabiki umurumda olmaz çünkü zaten benimle muhatap olmayı seçmemişsiniz.
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 31 Ağustos 2013; 23:09:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.