Şimdi Ara

İLAN SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim getiriyosan koy şuraya makinelerin fotoğraflarını telefon numaranı ver mailini ver şonuçta iş yapıyosun senin bu işler içi kullandığın vardır bisürü tel numaran yaz birini ulaşmak isteyende ulaşsın sana!
  • ya beyler forumdan biri bu arkadasla buluşsa ya

adamım nerdensin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikulak

yok kardeşim bu forumda foto koysanda kimse inanmıo n80 fotoları koydum olmaz dediler cep 05363229372 The_glove@mynet.com

sen koy nasıl inanmazlar mdm bu isi yapıyosun

ac kendine bi topic orda goster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 1 Nisan 2006; 14:16:57 >
  • izmri şirinyer forbes caddesi üzerinde biraz once gördüm telefonu kaçak kuçak büyük ihtimalde güzele benziyo
  • yanıtın için saol kardeş bakalım niyetimiz var bu aralar teli değiştirecez ama kararsızım işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: CONTİNUE

videosu çok güzel evet joistik biraz sert gibi ama bu bence 3230 un iyileştirilmiş hali diğerinde ki eksikler tamamlanmış ses kalitesi w800 ün yanında çok daha gür çıkıyor onun sesini bastırıyor ben denedim tabi w800 sesi biraz daha net gibi gerçi ben daha ekolizer ayarını yapmadan denedim ondan olabilir ayrı ayrı bas tiz ayarı var ya hiç düşün me direkt al pişman olmsazsınız derim
  • bn de bugün gördüm 3250 siyahını pembesini de fena tel deil elimde fln baktım genelde adamlar 900-950 arası fiyat söyledi...
  • Ayak yapma burada varsa elinde telefon ekle fotosunu yoksa sus..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ayak yapma burada varsa elinde telefon ekle fotosunu yoksa sus..!

van boşwer sallama bu adamı ya
  • abi hakketen 2 gündü bi resim dış görünüm resmi fln bekliouz hala uyutuo adam tamam tel çıktı bn de gördüm ama almadıysan geç bu işleri...
  • ee alikulak hala bizi mors etmeye calışmıosun bak forumdasın ustelik bu topicte
  • resimleri görseydik keşke
  • adam numara vermiş arıyan olmadımı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 3 Nisan 2006; 11:34:03 >
  • quote:

arkadaşlar size gerekçemi açıkladım olursa koyucam resimleri yapabilirsek ok

gerekce ne ki?
  • quote:

ya arkadaşlar gerekçe ben iş için izmirdeyim tel istanbulda ok

istanbula nzmn gtcen
  • hmm peki ilkten neden bu gerekçeyi sunmadın
    önceden fotoğraf atmaktan soğudum demiştin
  • arkadaşlar gereksiz muhabbet valla.2 haftay akadar genpadada kvkdada çıkar alırsınız.emin olmak için bu kadar kendinizi yıpratmaya gerek yok.boşverin...
  • Yarın kargoya verilirse çarşamba günü inceleme yazacam ben..
  • ilklerin reviewcisinden bir ilk daha:) hadi bakalım inşallah memnun kalırsın
  • ya arkasadalar dogubanktan geliyorum 3250 680 spot fiyat cok ucuz dglmi ya

simdi gordum koysepete de 645 demekki pahalıymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 3 Nisan 2006; 19:27:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.