Şimdi Ara

Ilance: sahibinden - gitti gidiyor scripti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ilance: sahibinden - gitti gidiyor scripti !

İnternette scritplere bakarken bizimde türkiye de sahibinden - gittigidiyor gibi sitelerden bildiğimiz bir script ile karşılaştım.

Daha çok sahibindeni, andıran bu script insanların üye olup, sonrada önceden admin tarafından belirlenmiş olan kategorilere ürün ekleyip sabit fiyat ile satmalarına, hatta sanalpazar daki gibi açık arttırmaya da koymalarını sağlıyor.

Bu tarz bir site yapmayı - açmayı düşünenler için bundan daha iyisi olduğunu keesinlikle düşünmüyorum. Bu scripti almanız durumunda türkiye den banka ödemeleri için küçük bir modifikasyon yaptırmanız gerekecektir, bunu da hatırlatarak demo ve satın al linklerini veriyorum.

Demo: http://items.demo.auctionsoftware.co/

Satın al:http://www.ilance.com/pricing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 9 Haziran 2016; 1:48:30 >

• güzelmiş, favorilere aldım bakayım belki ucundan denerim.
    şu anda kullanıyor musun veya kullanan birini tanıyor musun?
  • Bu scriptin 4.0 versiyonunu evde kullandığım bir server da denedim, sorunsuz çalıştı, ayrıca sahibinden.com' un da bu scriptin daha düşük 3.x.x versiyonunu kullandığını düşünüyorum. İlance' nin ürün detay sayfasına ait bir resim paylaşıcam, zaten sahibinden' nin, ne denli bu scripte benzediğine emin olacaksın

• Scripti nerden bulup denedin, nulled script mi buldun? Biz de bi baksaydık
  • Abi bu scripti kullanmaya kalkışırsak, database vs kurulumunu da otomatik olarak hallediyor mu, yani arkada data backgroundu nasıl oluyor, architechture falan nedir ?
  • doubledragon, bu konuda bir yorum yapamayacağım.

prooof, scriptin çok güzel ve sade bir install sayfası var ancak öncelikle cpanel, direk admin yada plesk üstünden bir veri tabanı ve bir de veri tabanı kullanıcısı oluşturup, birleştirmen gerekiyor. Ardından install işlemini yapabiliyorsun. Scripti alman durumunda Ilance ucretsiz destek verdiğini belirtiyor, ingilizce yazışma yapabileceksen hiç sorun olmaz, kurulum. Yada Türkiye den herhangi biriside kurabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.