Şimdi Ara

İLANDAKİ ARAÇ HK.FİKİR LTFN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Orijinalden alıntı: nighthawker

hımss..ben kazada yamulunca falan değiştirdi diye düşünmüştüm..farklı araç olması hiç aklıma gelmedi..Hem plaka neden değişmiş acaba?Bak bunu da sormak lazım:))

Hocam araç aynı değil gibi
    1)Plakalar değişik(tamam bu normal belki değişti)
    2)Kazalı fotoda sis farı yok normal fotolarda sis farı var
    3)Sis farlarının üstündeki yatay 10 cm bir çıta var.Kazalı fotoda o çıta siyah plastik renkte.Normal fotolarda ise gövde rengi.

Alıntıları Göster
    Yahu amma abartmışsınız. Aracın ufacık bir kazası var. Far tampon gibi şeylere bakmayın. Aracın sadece kaputu değişmiş. Ki oda hiç problem değil. Kaldı ki 2006 model bir arabadan bahsediyoruz. Buna da kusur bulacak insan parasını hiç harcamasın, cebinde dursun daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 16 Temmuz 2012; 0:59:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Yahu amma abartmışsınız. Aracın ufacık bir kazası var. Far tampon gibi şeylere bakmayın. Aracın sadece kaputu değişmiş. Ki oda hiç problem değil. Kaldı ki 2006 model bir arabadan bahsediyoruz. Buna da kusur bulacak insan parasını hiç harcamasın, cebinde dursun daha iyi.

Olabilir tabiki normal 6 senelik araç kazası olabilir ben sadece kazalı hali ile normal hali arasındaki farklar dikkatimi çektiği için söyledim.Kaputta tahminimce şu damardan çatlama denilen olay sebebiyle yada servis çekiç vurmak istemediği için değişti.Ön panelde(panjurun arkası)çekiçle doğrultma yada değişme yoksa çokta sorun değik kaput değişmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 16 Temmuz 2012; 1:08:00 >

• up up up:)) yarın sabah anlaştık arkadaşlar..son kararımız ne yönde şimdi??
  • quote:

up up up:)) yarın sabah anlaştık arkadaşlar..son kararımız ne yönde şimdi??

hayırlı olsun ama 1,4 ilerleyen günlerde özellikle biraz yükle ve yokuşlarda size bir sonraki aracınızın en az 1,6 olması konusunda kararlar aldırabilir ve bu yokuşları sık sık aşmanız gerekirse satma kararı bile aldırabilir. Bende 1,4 astra var 93 model ama keşke 1,6 alsaydım diyorum. Şimdi bende h kasa astralara bakıyorum 1,6'dan aşagısını almayacagım. Dünde 1,4 golf sürdüm bi yokuş vardı orada denedim aracı ama hiç hoşuma gitmedi. kaldı ki yükte yoktu . eğer yakıtı için 1,4 alıyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz aynı benim yaptıgım gibi bende az yaksın diye 1,4 aldım komşumda aynı arabanın 1,6sı var aynı yakıyoruz

• quote:

up up up:)) yarın sabah anlaştık arkadaşlar..son kararımız ne yönde şimdi??

Hocam sis farını nerede taktırdığını sorun.Birde ön panjurun arkasındaki ön panelde değişme yada düzeltme varmı yokmu ona baktırın.Şaside oynama yoksa alın.Bu durumda o kaza çok önemli değil.
  • quote:

şimdi bu satıcı arkadaş yazmış kazayı..foto falan var..1-2 aydır astra bakıyorum..tramer sorguları feci:)) adam 83.000 de yazmış bi tanesinde araç 105.000 muayene girmiş 2011'de:)) hayır satıcı ile de görüşüyorum..adam hakikaten dürüst bi profil çizdi telde..ama 2.sahibi olduğunu ve galeriden aldığını söyleyince gitmeden bi tramer sorgu yaptım..sonuç ortada:))sırf 2 ayda tramera 30 liranın üstünde para kaptırdım:))çok
    kurcayalınca da armudun çöpü derken kaldık ortada:)) Başka düşüncesi olan var mı arkadaşlar linkteki oto hk???

tramer sorgulamayı nasıl yapıyorsnuz ? şese numarası felan ıstıyor ?
  • plakayı 5664'e msj atıyorsunuz..
  • Hocam ustaya götürüp adamın dedikleri haricindebirşey çıkmazsa biraz daha indirip yapotırım alabilirsiniz. Ha ben astra eski kasa alır mıyım ona girmeye gerek yok zira siz beğenmşsiniz ki almak istiyorsunuz. Fotoğraftaki kazada motoro girmemiş gözüküyor, motorda sıkıntı yoksa önden kasa çok da dert değil, tabi uygun almak kaydıyla. Araç alınırken para kazanılır, uyguna alırsanız, uyguna satarsınız kazalı olsa da. Bu yüzden az zarar edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Bu rakam yine insaflı.

Aynı araçla geçen hafta daha hafif bir kaza yapan eniştem değişen tampon ve kaputa alınan paradan habersiz çıkınca servisten, Tramer sorgusunda 5800TL'yi görünce şok geçirdi. Bu kazadan daha hafifti. Opel servisleri acımıyor giydiriyor. Opellerin ufak kazalı araçlarında çok büyük paralar çıkması bu yüzdendir.

aynen ben de aracımı aldıktan sonra tramerde 5000 lik kazayı görünce endişe etmiştim. ancak internetten kaza tutanağını bulunca rahatladım.
  • quote:

plakayı 5664'e msj atıyorsunuz..

ucretlımı pekı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.