Şimdi Ara

ilandaki japonu taniyan bilen var mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sizde suan 1.5 sw/hb/sedan hangisi var? arka koltuklar iki kisilik gibi gozukuyor ilanlarda 3 kisi sıgabiliyor mu :)))
    bagaj hacmi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

Hocam sizde suan 1.5 sw/hb/sedan hangisi var? arka koltuklar iki kisilik gibi gozukuyor ilanlarda 3 kisi sıgabiliyor mu :)))
    bagaj hacmi falan

ilandaki japonu taniyan bilen var mi?

Bu benim aracım 2008 1.5 AWD Sportshift (Hatchback).

2008 den itibaren iç mekan oldukça geniş o konuda sıkıntı yaşamazsınız arkada 3 kişi yolculuk yapar.

Ancak bagaj orta düzeyde lpg simiti yedek lastik yerine koyuyorsunuz oda sorun olmuyor.

Arkada yolcu yokken koltuklar iki parça olarak komple yatırılıyor işte ozaman Station Wagon gibi oldukça geniş bir bagaj oluyor.

Bu fotoğraftakinin aynısı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Kasım 2013; 20:04:53 >

• Burada bilen yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum kendi adıma.
    Bu forumda bir sürü Subaru yu sadece uzaktan görmüş kulaktan dolma ya da tahmini bilgilerle yorum yapanlara rastladım Subaru aldığım zaman Subaru üzerinden dünya kadar yalan söylenmiş olduğuna şahit oldum.
    Sizi ve merak eden arkadaşlarıwww.subaruclubtr.com a bekliyorum ne kadar sorunuz varsa cevaplayalım.
    Görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

SW ve AT formatları impreza için ters kavramlar,neticede zevk tabi arzu edilen istenilen formatta ki impreza'ya binilebilir lakin impreza,evo,200sx,S2000 gibi cihazlar devir makinalaridir yani vites geçiş araliklari,devir aralıkları ile verdiği haz kullanıcisina ayri bir zevk veren manuel cihazlardir.

SW ve AT bal gibi de var Subaru da neresi ters anlamadım buyrun belge
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-2007-1.5-r-sportwagon-107-beygir-lpg-li-108628433/detay
    O dediğiniz araçlar WRX STİ ile kıyaslanır SW ile değil STİ dan sonra da o araçlar yavan kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Bütçe rahat değilse bence bu maceraya girmeyin.

Bütçesi rahat olan adam da gidip neden bunu alsın.

Bunu alacak olan kişi bir hevesle alacak olan kişi olur, macera yaşar, ve bir süre sonra satar.

Açıkçası bu aracın yakıt tüketimi bu araçtan sizi soğutur bir süre sonra.

Her araçta problem çıkabilir, bir şekilde çözülür, ucuz veya pahalı.

Ama tüketim konusunu LPG ile bile çözmeniz biraz güç olur bu araçta.

Yoksa araç çok iyi.

Yakıt tüketimine örnek vereyim 1.6 Honda Civic Elegance dan daha az 1.4 Pejo 206 dan daha az Skoda Octavia ve Bora 1.6 dan az ve daha bir sürü araçtan çok daha az yakıyor.
    Daha Subaru ya binmemiş iseniz 4 çeker olduğu için yakıtı üzer yaftası yapıştırmayın lütfen.
    LPG ile de gayet çözülür sorun LPG siz de çözülür gidin emsalleriyle kıyaslayın zaten dengi araç yok piyasada küçük motorlu 4 çeker Suzuki Swift var o da İmpreza ile kıyaslanırsa at la eşeği kıyaslamış olursunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ruhsat-sahibinden-143994852/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ekinciler-2009-ford-mondeo-ilk-sahibinden-sirali-lpg-kazasiz-143628252/detay bence size uygun bi arac, lpg ile uyumlu ve ford kalitesi. İlanlar örnek olmasi acisindan koydum.

temizi bulunabilse guzel arac ama 1.6 motor bu kasada cok yakmaz mı? (performans amacım yok istedigi zaman 100 e cıkabilir :) )

2008 titanium tek parça lokal boyalısını 33e sattı kardeşim. Her şeyiyle çok güzel ama yakıt biraz üzer. Çekişi güzeldir yüksek hızlara rahat çıkar ama kapışmak gibi beklentiniz olmasın, bunun dışında istediğin gibi kullan sürekli 10lt yakan bir araç Şehir içi kullanımı boyutları nedeniyle biraz sıkıntılı ancak ön-arka park sensörleri var. Arka tarafta bacak bacak üstüne atıp gidebilirsiniz baya geniş. Varsa başka merak ettiğiniz şeyler cevaplarım.

• Kafanızı karıştırıyor gibi olucam ama söyle birsey düşünmez mısınız ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1-6-c-max-ghia-aksesuarli-144204610/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Kafanızı karıştırıyor gibi olucam ama söyle birsey düşünmez mısınız ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1-6-c-max-ghia-aksesuarli-144204610/detay

Onlarada cok baktimda bakimsizi servis minubusu gibi ici.. bakimlisida pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: redstone78

quote:

Bunu alacak olan kişi bir hevesle alacak olan kişi olur, macera yaşar, ve bir süre sonra satar.

Yoksa araç çok iyi.

Yakıt tüketimine örnek vereyim 1.6 Honda Civic Elegance dan daha az 1.4 Pejo 206 dan daha az Skoda Octavia ve Bora 1.6 dan az ve daha bir sürü araçtan çok daha az yakıyor.
    Daha Subaru ya binmemiş iseniz 4 çeker olduğu için yakıtı üzer yaftası yapıştırmayın lütfen.
    LPG ile de gayet çözülür sorun LPG siz de çözülür gidin emsalleriyle kıyaslayın zaten dengi araç yok piyasada küçük motorlu 4 çeker Suzuki Swift var o da İmpreza ile kıyaslanırsa at la eşeği kıyaslamış olursunuz.

Hocam peki lpg takilinca subap sorunu? Motor inmesi falan? 2.0 sw dusunuodjm 1.5 da sw icin yeterli midir? Kapismak falan derdim yoksuanki 1.4 aracim gibi atik olabilir mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Kafanızı karıştırıyor gibi olucam ama söyle birsey düşünmez mısınız ?

Onlarada cok baktimda bakimsizi servis minubusu gibi ici.. bakimlisida pahali

Sadece öneri hocam geniş konforlu aileye uygun Arac.

• quote:

quote:

quote:

Yoksa araç çok iyi.

Hocam peki lpg takilinca subap sorunu? Motor inmesi falan? 2.0 sw dusunuodjm 1.5 da sw icin yeterli midir? Kapismak falan derdim yoksuanki 1.4 aracim gibi atik olabilir mi

Daha bizim arkadaşlardan yaşayan olmadı herhangi bir sorun.
    Zaten İmpreza larda kronik sorun mevcut değil dediğim gibi ve LPG de montajın kalitesi her şeyi belirler.
    100,000 km LPG li kullanımdan sonra Subap ayarı istediğini duydum ancak o zamana kadar LPG kendini de fazlasını da amorti eder.
    2.0 SW bakıyorsanız Legacy öneririm İmpreza dan ziyade her bakımdan geniştir.
    1.5 lerde SW zaten pek yok ve de olanları da almadan iyice servise göstermeniz gerek.
    Ayrıca Otomatiği Manuelinden az yakan belki de tek markadır Subaru.
    Ha 1.5 lerle 2.0 lar arasında yakıt farkı da pek yok onun için 2.0 sizi ihya eder emin olabilirsiniz.

• 2.0 legacy ankarada birtane cok begendim ama butceyi biraz asiyor. Yoksa o fiyata guzel fotoda bile konfor hissediriyor kendini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yoksa araç çok iyi.

Daha bizim arkadaşlardan yaşayan olmadı herhangi bir sorun.
    Zaten İmpreza larda kronik sorun mevcut değil dediğim gibi ve LPG de montajın kalitesi her şeyi belirler.
    100,000 km LPG li kullanımdan sonra Subap ayarı istediğini duydum ancak o zamana kadar LPG kendini de fazlasını da amorti eder.
    2.0 SW bakıyorsanız Legacy öneririm İmpreza dan ziyade her bakımdan geniştir.
    1.5 lerde SW zaten pek yok ve de olanları da almadan iyice servise göstermeniz gerek.
    Ayrıca Otomatiği Manuelinden az yakan belki de tek markadır Subaru.
    Ha 1.5 lerle 2.0 lar arasında yakıt farkı da pek yok onun için 2.0 sizi ihya eder emin olabilirsiniz.

Birde hocam bu 2.0 subaru ve legacy ler vergiyi 1800-2000 mi oduo 2001 ve ustumu

• 1800-2000 arası ödüyor ve 7-11 yaş dilimindekiler daha makul.
    Tabi seneye emisyona göre vergilendirme sistemine geçilmesi için çalışmalara başlanmış.
    bu durumda büyük hacimli ya da küçük hacimli motorlar farketmeyecek olan dizellere ve eski araçlara olacak asıl vergiyi onlar ödeyecek.
    Bende böylelikle hayalimdeki gibi 3.0 R Subaru Outback e binebilirim diye düşünüyorum.
  • Parfical
    PM den mesaj yollamıştım aldın mı acaba merak ettim?
  • quote:

1800-2000 arası ödüyor ve 7-11 yaş dilimindekiler daha makul.
    Tabi seneye emisyona göre vergilendirme sistemine geçilmesi için çalışmalara başlanmış.
    bu durumda büyük hacimli ya da küçük hacimli motorlar farketmeyecek olan dizellere ve eski araçlara olacak asıl vergiyi onlar ödeyecek.
    Bende böylelikle hayalimdeki gibi 3.0 R Subaru Outback e binebilirim diye düşünüyorum.

Dizellerin salınımı daha dusuktur. 3.0 benzinli subarunun 230 lu biseyler yaziyor, 1.6 dizellerinde ortalama 110-130g/km. Neredeyse iki kat fark var maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

1800-2000 arası ödüyor ve 7-11 yaş dilimindekiler daha makul.

Dizellerin salınımı daha dusuktur. 3.0 benzinli subarunun 230 lu biseyler yaziyor, 1.6 dizellerinde ortalama 110-130g/km. Neredeyse iki kat fark var maalesef.

LPG diye birşey var kardeş. Dizelin salınımı daha düşük mü diyorsun benzinliden.

• redstone78 kullanıcısına yanıt
    İnternette bukadari yazidigi icin bisey diyemiyorum. Fabrika verilerinde lpgli degerler yazmiyorki

Edit: mesela c-max 1.6 ti-vct motorun 149g/km
    Tdci 115hp nin 117 g/km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 17 Kasım 2013; 10:10:39 >
  • Yarın 98 Honda CR-V mi satıp ilandaki aracı almaya gidiyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2006-subaru-impreza-sports-wagon-2.0r-137180796/detay/

Umarım başıma bela almıyorumdur :)
  • Hocam birkac gun kullaninda yorumlarınızı bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.