Şimdi Ara

İlandaki Mitsubishi Carisma öğrenci için alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Alınmaz.

Neden peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 carisma kullanıcısı olarak bende 1.8 onermiyorum ustası azdır bu araçların hele gdi motor öyle herkesin harcı değildir ama bu araçlar çok keyiflidir gerçekten aracin bi ruhu olduğunu hissedersiniz.

Son olarak tavsiyem mitsubishi colt olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü fiyatı fazla ve çok yakar. Palio, Clio bulunur o fiyata.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzin zorlamaz diyorsun ama bu aracın şehir içinde temiz 12 litresi var. Genç insansınız az binerim diyorsunuz nasıl olacak o? Akşam dışarı çıkarken arabayı kullanmaz mısınız ya da arkadaşlarınızla vs dolaşmaz mısınız? Emin olun aracı aldıktan sonra tahmininizden çok daha fazla kullanırsınız. Kendim benzinli araç aldığımdan bunu söylüyorum. İnsan arabayı alıyor bir iki seneye değiştiririm diyor ama gerek piyasa gerek temiz araç olmaması gibi nedenlerden değiştiremiyor. Kendim sürekli satıp yenileyeceğim düşüncesinde olduğumdan lpg de taktırmadım 4 senedir benzin mahvetti beni.

• al bi tüplü araba işte rahat gez gezeceksen de. Az keyfinden az performansından ödün ver olsun bitsin
  • 14 tdi signo cordoba bak,espside var,güvenlik daha önemli boşver şeklini
  • Hocam araç şekil olarak güzel ama öğrenci arabası olabilecek daha mantıklı araçlar var sizin fiyat araliginiza göre.Ben olsam bu paraya 206,Aveo,getz gibi araçlara yönelirdim.

• Araç güzel fakat öğrenciye gitmeyecek bir araba. Honda tarzı araçlar daha uygun gelir size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Hocam ne diyorsunuz

ilanda aslında 'satılık evlat' denilerek gerekli ipuçları verilmiş..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.