Şimdi Ara

İlandaki Polo'yu almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 99 model polo variant kullandık 6 sene genel olaraka güzel bir araçtır yol tutuşu bana göre biraz zayıftı arkayı çok çabuk savuruyordu tabi bunn station wagon olmasının etkisi büyük hatta bu sebepten bi kere kaza yaptım. Konsola havalandırmanın kenarlarına dikkat et bizimki durup dururken çatlamıştı ve kapı içleri kabarmıştı gerçi arabaya çok iyi bakmamıştım ama çokta hor kullanılmamıştım. Bana sorarsan 11 yaşında bir aracı almak yerine logan alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 19 Mart 2009; 2:05:37 >
  • Araç için zor bela 10.000 TL ye anlaştık önceki akşam .
    Bugün servise gösterip devrini alacaktık ; ama bir başka müşteri 11.000 verince ona gitti araba.
    Kısmet artık....
    Yorumlar için teşekükürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hybride

Araç için zor bela 10.000 TL ye anlaştık önceki akşam .
    Bugün servise gösterip devrini alacaktık ; ama bir başka müşteri 11.000 verince ona gitti araba.
    Kısmet artık....
    Yorumlar için teşekükürler

Her işte bir hayır vardır. Sıkmayın canınızı,daha yeni, daha güzel hatta sıfır araba sahibi olursunuz belki.
  • ya sıfır bir arabayla 11 senelik bir arabayı nasıl kıyaslıyorsunuz

sıfır araba daha hiç yorulmamış yıpranmamış bir araç bu araç ise 11 senenin yorgunluğunu üstünde taşıyan bir araç

ne kadar marka farkı olsada yinede okadar sene var arada dacianın daha masrafsız sorunsuz olcağı kesin
  • ÖTV indirimi ile DACIA SANDERO 13-14 bin tl gibi bir fiyata alıcı buluyor sıfır km olarak.

Eğer fiyatı biraz daha aşağı çekerseniz ilandaki araç alınabilir.

Donanım
    CD, Elektrikli Cam, Klima, Sis Lambası, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Hava Yastiği (Yolcu), Metalik Boya, Direksiyon Ayarı,

gibi donanımları var ve bence yeterli bir donanıma sahip..

Ancak bu aracın ederi en fazla 11 bindir..
  • senin için belki böylesi hayırlıdır.piyasada o kadar çeşit araç varki insanın kafası karışıyor.inşallah temiz bir araç bulup kazasız belasız binersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.