Şimdi Ara

İleri sürüş teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum amacım fikir almak ben sürüş geliştirme eğitimi için 3 yer le görüştüm ama karasız kaldım Türk sürüş akademisi,Autodrom diğeri sürüş akademisi.aş bunlardan birine gidip memnun kalan yada kalmayan bana öneride bulunacak bir arkadaş var mı ? hangisini tercih etmeliyim

• Hocam ben bilmiyorum konuyu ama ne kadar fiyat aldığınızı merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Türk sürüş akademisi 8 saat için 800 tl fiyat verdi iki günde tamamlıyorlarmış 4+4 şeklinde
    sürüş akedemisi a.ş 5 saat için 450 tl fiyat verdi autoroom not aldığım kağıt evde kaldı ama 850 tl 8 saat gibi hatırlıyorum
    yani alalade bir sürücü kursundan ders almaktan iyidir gibi geldi bana Ben trafiğe çıkıyorum ama dönüş ve park gibi eksikliklerim var mesela sağa dönüşlerde arabanın kapı altında kalan çıtalarını yada tamponları kaldırıma sürtüyorum bu korkuyla da geniş alıyorum ve diğer sürücüleri zor durumda bırakıyorum türk sürüş akedemisi de sürüş akademi a.ş de son derece ilgiliydi yardımcı olmaya çalıştılar ama eğitmenleri bilmiyorum
  • Yardım cı olacak bir arkadaş çıkmayınca bende bugün tercihi mi sürüş akademisi a.ş den yaparak randevu aldım bakalım eğitim nasıl geçecek
  • Detaylı yorumlarınızı bekliyorum hocam ben de gitmek istiyorum yaza doğru

• İleri sürüş eğitimi dönüş ve park eğitimi vermez. Direksiyon hakimiyetini kaybetitğinde nasıl toparlayacağını, aracın içinde nasıl oturman gerektiğini, etkili frenin nasıl yapılacğaını, objelerden nasıl kaçacağını arabaya hakimiyeti öğretir.

Park öğrenmek istiyortsan aç youtube'da izle videoları git boş alanda kendine hayali dar park yarat ve bol bol çalış. Bir arkadaşın dışardan gözlemlesin neyi nasıl yaptığını anlatsın.

Hala iler sürüş eğitimi istiyorsan Autodrom'u öneririm..
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz de haklılık payınız var sürüş geliştirme eğitimi demeliydim çünkü benim amacım aslında sürüş geliştirme eğitimi almak ancak bunu sürücü kursların hocalarından almak istemedim (daha önce tecrübem var ileri gitmeyi öğrenmek istemiyorum ben sadece bunu veriyorlar şimdi nasıl yapıyorlardır bilmem artı onların arabası değil benim amacım kendi kullandığım aracın boyutu) ben bu söylediğim 3 akademiyi de aradım ve derdimi anlattım pistte dubalarla eğitim vereceklerini söylediler ve bu eğitimin içine sizin bahsettiğiniz aracı toplama,etkili fren,objelerden kaçma gibi durumları da öğreneceğim diye biliyorum youtube'da Emre köksal'ı izliyorum eğer Ankara'da yaşasaydım kesinlikle kendisinden eğitim alırdım ve İstanbul da boş bir alan bulmayı başarsaydım (Avrupa yakası) dediğinizi yapardım Eşimde ısrarla eğitime ihtiyacım olmadığını söylüyor çık dene diyor ama tamponu bir yere dokundurunca suratı beş karış oluyor :) bende hem kendime güven hemde sürüş geliştirme açısından bu yolu buldum bu eğitimden memnun kalırsam bir de defansif sürüş eğitimi almayı planlıyorum bakalım hayırlısı Autodrom'u tavsiye etmişsiniz daha önce gittiniz mi benim orayı elememin sebebi telefona çıkan arkadaşın daha doğru dürüst derdimi dinlemeden randevu almanız gerek demesiydi tabi eğitimlerini bilmiyorum sonuçta Ethem beye ait eminim kalitelidir ama artık randevu oluşturdum zaten
    çok uzun oldu sanırım :)

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Ben tüm eğitimi burdan anlatırım aslında böyle kurslara giden bütün arkadaşlar izlenimlerini aktarsa tercih yapmak konusunda ciddi yardımı olur Nede olsa çok da küçük paralar değil 4-5 saatlik eğitimler için Gerçi kişiden kişiye değişir ama bana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunya_mesgalesi -- 26 Ocak 2018; 10:29:50 >
  • dunya_mesgalesi D kullanıcısına yanıt
    BEn sigortamdan eğitim kazandım hasarsızlık dolayısıyla. O vesileyle gittim.. Giriş seviyesi ileri tekniklerdi. Bir de ileri seviye var yani bahsedilen 8 saatin ilk 4 üydü ve onda bile 20 yıllık deneyimime rağmen epey bilgi koydum cebime ve döndüm evime.. En basitinden oturma pozisyonum çok hatalıymış. Koltuk sırtlığı dik olacak, eller 10 u 10 gece veya 9:15 şeklinde direksiondayken elleri hiç kaldırmadan 180 derece direksion cevirilebiliyor olmalı. Aracın 50 veya 70 le giderkenken objeden kaçarken nasıl tepki verdiğini öğrendim hiç deneyimlemediğim limitlerin ne kadar tehlikesiz olduğunu deneyimledim aracımı da tanıma şansım oldu vesile ile.. kaygan piste çıkardılar slalom ve fren denemelerinden sonra ve bir eğitim gününün sonuna geldik..
  • Bu arada avrupa yakasındayım ve boş alan tahmininizden çok ;) Hiç bulamıyorum derseniz beylikdüzüne beklerim :)
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    benim alacağım eğitim sizinki kadar kapsamlı olmaz tabi daha çok sürüş geliştirme olacak ama açıklama yapan arkadaş ileri sürüş tekniklerinden de karıştıracaklarını söylediler siz 20 yıllık şoför olarak bir şeyler kaptıysanız bende elbet birşeyler kaparım.Bakalım eğitimi alayım memnun kalırsam bu işe para ayırdıkça farklı eğitimlerle devam ederim diye düşünüyorum yada bu işi çok abarttığımı
    Beylik düzüne bir kez google mapsten bulduğum bir yer için gelmeye çalıştım navigasyon ile sonra yolu karıştırdım hiç bir şey yapamadan geri döndüm bir dahada cesaret edemedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunya_mesgalesi -- 26 Ocak 2018; 11:23:15 >
  • Merhabalar. Ileri surus teknikleri kursu almayi dusunuyorum. Siz 2 yil once sanirim basvurmustunuz, tecrubelerinizi yazabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.