Şimdi Ara

İleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kimle

• Başbilen kullanıcısına yanıt

o ne hocam

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

senle olmadığı kesin İleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur 

Kan sulandırıcı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

İleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur bu kesinlikle doğru

• Başbilen kullanıcısına yanıt

konuyla kan sulandırıcının ne alakası var seks falan demenizi beklerdim doğrusu

• O şu an sizi düşünmediğine göre sizler de saçma sapan şeyler düşünmeyin. Kendinizden önemli bir şey yok. Herkes yoluna işine, düzenine bakıyor. Kendi öncelikleriyle devam ediyor. Sizler de hele ki daha tanımadığınız kişilere zaman ayırmayın. Tanıdıktan sonra da onun size ayırdığı zamandan bir dakika fazlasını ayırmayın.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Evlenecekleri kisi seks yapiyor olabilir ve hala bunu engellemek icin gec kalmis sayilmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşkım ilkimsin dediklerinde mutluluktan havaya uçacaksınız

• Zikir çekiyodur. Ne sandınİleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur 

• kime zikir çekiyordur İleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur 

ben bilmem eşim bilir ;)

• Guest-1AAA89FDF G kullanıcısına yanıt

İleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur 

• bu konu açıldığından beri ileride evleneceğimiz kız kim bilir neler neler yaptı

• Umarım partneriyle deneyim kazanıyordur. Bana geldiğinde sıfırdan eğitmek istemiyorum zaten eğitimli olsun.

• benim değil de bütün milletin evleneceği kızlar onun bunun altında inliyordur.

• ne kadar iğrencsiniz la siz. patlak kelimesi kadar irite edici bir kelime olamaz, patlak ne birader balon mu patlatıyonuz siz. sen kendini karına saklıyorsan aynı şeyi ondan bekleyebilirsin eyvallah da, sen o zamana kadar yapıp yapıp evlenınce karının bakireliğini önemsiyorsan bi kalkıp sevdirip gideceksın kusura bakma

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    1 evlenmeyi hiçbir zaman düşünmüyorum çünkü tc kızına güvenmiyorum
    2 onun bunun altında inleyen ruhunu öldüren kendisini sana yamayan kızla mutluluklar
    Hadi bb

• ben birçok kızla birlikte olduysam, onun da aynı şekilde başkalarıyla birlikte olması en doğal hakkıdır. kendimi ilerideki eşime saklamıyorum, saklasaydım böyle bir istekte bulunabilirdim bu da benim en doğal hakkım olurdu. mal satın almıyorsunuz, bir insanla evleniyorsunuz. cinsellik erkekte ne kadar normalse kadında da o kadar normaldir ve bu nesnel bir yargıdır bunu oyle veya boyle kabulleneceksınız. evlenme isteğin var ya da yok bu benim zerre umrumda değil ki bu ayrı bir konu.

inleyen, ruhunu öldüren falan diyo bak la erkeğe bak. en erkek sensin tamam.

tc kızına güvenmiyorum muhabbeti de ayrı bi safsata. karşına yanlış kişiler çıktı diye ve sırf bu yanlış 3 5 kişi yüzünden bütün kızlara sallamak kadar ezikçe bir şey yoktur. her insan bambaşkadır, yeni macera demektir. ( ki sevgilin ya da konustugun oldu mu bilmiyorum orası ayrı muhabbet )

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    İleride evleneceğiniz kız şuan ne yapıyordur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.