neden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İleride nasıl bir kariyerinizin olacağını tahmin ediyorum (5. sayfa)
-
-
öyle sanardım
-
o zaman bilkent yazman lazım, toplam 12 tane seçmeli var. Bir sürü econ dersi alabilirsin. @The Killing Road hocam daha iyi bilir. EE ile birlikte bütün ECON müfredatını aldı diye biliyorum
-
Okan tekmanın boyunun 165 olduğunu biliyor muydun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE1A8108 -- 15 Temmuz 2024; 19:40:8 > -
bilkent mat + ctis minor nasıl sence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gereksiz bence, eğer cs dersleri alacaksa ctisteki derslerin cs kodlularını alacak zaten. Aynı dersi 2 kere almak gibi olacak
-
bounda direkt econ çap var total seçmelisi de yakın birbirine
-
imkansız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşünceli kedy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha kısa bu arada. 1.65 dediklerine bakmayın. Ama genelde yavaş ve vücuduna uygun hareket ediyor. Bu da onun dışarıdan bakınca daha karizmatik görünmesini sağlıyor.
Bizim motto
Bizde de baya seçmeli var da bildiğim kadarıyla iki okulda da econ seçmelisi almak zor
ikisi çok zor olur diye düşünüyorum
-
Bu arada bankaların istanbulda yoğun olması ve boğaziçinin özel sektördeki etiket faktörü var ben bu yüzden bilkent yerine boun yazmıştım. Bir de özel okulda fakir kalırım diye
Hocam BOUN'da çap yapmak zor mudur, hiç çap yapmak isteyip de yapamayan birisine rastladınız mı?
Rastlamadım ama genelde çap yapma isteğinin kaçtığını gözlemledim. Ben girerken econ çapı yaparım diyordum şimdi gereksiz olduğunu düşünüyorum sonuçta istediğim pozisyonlarda şirket için mat ya da econ mezunu olmandan çok top 5 okul mezunu olup olmaman daha önemli
Bilgisayar müh harici çalışıp gpa i tutturan her öğrenci çap yapıyor neredeyse
Anladım hocam sağolun
ben?
Yorum yapmayayım daha iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X