Şimdi Ara

İleride Ne Gibi Yenilikler Gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu self mode olayı beni gerçekten heyecanlandırdı. Oyunun amacını ve oynanışı tamamen değiştirir ve çok daha keyifli olur diye düşünüyorum. Peki bu mod un ne zaman geleceği falan hakkında bilgi var mıki? Expansion ile falan mı düşünülüyor acaba?...
  • !!!!!!!!!!!!!!!111!11!11birbiriri1!!!!!11!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

eeee self found modda gamble olacak mı? olacaksa ne gereği var bu kadar kasmanın Diablo2'nin ekran çözünürlüğünü düzeltsinler onu oynarız... hem skill tree var hem karakteri düzenleyebiliyorsun.(yok fire yok ice vs..)... hem deckard cain amcada ölmedi orada.... sonra rune olayı var off off off... yazarken canım çekti

[Onay Bekliyor]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 7 Haziran 2013; 11:19:06 >
  • Karakterim self founda hazır. Ürünler 100de100 kendi drop ve craftım. Bir tek chest eksik onuda tamamlarız. Geriye bir tek blizorttan bir nişangah ve "wowww bakın bakın bu çocuk kendi bulduğu itemlerle oynuyor" ibaresinin yer olduğu küçük bir hatırlatıcı. H

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Barbar-2347/hero/19437735
  • Arkadaşlar bi dakika beni dinlermisiniz. (Sesizlik) evet böyle

AH olsun ( #$½£#$$ ) Bi dakka ya bi dakka. AH den aldığınız örneğin bir silahın DPS i EKSİ %10 olsun yani düşürsün 1000 DPS lik bir silah 900 DPS olsun.
    RMAH da olsun; Aynı şekilde bu sefer -%15 DPS düşsün 1000 lik bir silah 850 DPS. Bu sistem diğer itemlere En fazla stat veren özellikten -%10 ve -%15 olarak uygulana bilir. Bir şey alacak kişi 7 kere düşünür o zaman ( Neden 7 onu bilemedim ) Alternatif self mode oldu ama. Ayrıca gerçekten böyle bi self-mode olursa bende geçebilirim o tarafa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 11 Haziran 2013; 15:14:56 >
  • Bu self mode olayı bir patch ile falan mı gelecek? Bir de yeni karakter açarken hc gibi bir seçenek ile mi seçilecek acaba?
  • Oyuna ladder sistemi eklenecek.Blue post oyuna Diablo 2 deki ladder sistemi eklemenin yollarını aradıklarını söyledi ve oyunculara sistemden beklentilerinin neler olduklarını sordu:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9573317487#8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Oyuna ladder sistemi eklenecek.Blue post oyuna Diablo 2 deki ladder sistemi eklemenin yollarını aradıklarını söyledi ve oyunculara sistemden beklentilerinin neler olduklarını sordu:

ladder sistemi nedemek sorması ayıp olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

quote:

Oyuna ladder sistemi eklenecek.Blue post oyuna Diablo 2 deki ladder sistemi eklemenin yollarını aradıklarını söyledi ve oyunculara sistemden beklentilerinin neler olduklarını sordu:

Belli aralıklarla tamamen sıfırlanan oyun sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

quote:

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

quote:

Sıfırlanmak mı? Saçma geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rank sıfırlanması yeni sezonlarda olur ama itemler sıfırlanmaz hiçbir zaman. yeni sezon itemleri gelirse o ayrı o zaman zaten üzerindekilerin anlamı kalmayacak daha kuvvetli olucak yenileri sonuçta.
  • Ladder sistemini daha açıklayıcı olarak yazıyım. Diablo Fan Türkiye sayfasından alıntıdır.

quote:

Diablo II'deki sistemi anlatırsam daha açıklayıcı olur sanırım.
    Karakter yaratırken normalde 2 seçenek vardır: Softcore ve Hardcore. Bununla birlikte farklı bir seçenek daha olduğunu düşünün: Ladder ve Non-Ladder.

Yeni bir ladder sistemi başladığında orada oynayabilmek için yeni bir karakter açıp ladder seçeneğini işaretlemeniz gerekir. Böylelikle siz de yarışa katılmış olursunuz. Ladder sezonlar halindedir ve sezon bittiğinde ladder karakterler non-ladder karakterlere dönüştürülürler ve bu şekilde ladder dünyası sıfırlanmış olur. Yeni sezon başladığında yine sıfırdan karakter açmanız gerekir. Çünkü eski ladder karakteriniz artık non-ladder olmuştur. Sezonlar tahminimce 3 ayda sürer. Süre sonunda en yüksek level'a ilk ulaşmış kişiler birinci lan edilirler. Diablo II'de sadece ladder karakter açtığınızda düşen çok güçlü eşyalar bulunmaktaydı. Bazı eşyalar sadece ladder'da üretilebiliyordu.

Diablo III'te de benzer bir sistem yapılabilir. AH'si ayrı olur çünkü ladder sıfırdan başladığında oradan eşya almak mantıksız. RMAH'nin de olmayacağını düşünüyorum çünkü yarışa hile karıştırmış oluruz.

• bu saatten sonra bu diabloyu hiçbişey kurtarmaz boşa çırpınış bunların hepsi. Genişleme paketi gelir o ayrı ama aynı şuanki haritaların, mobların, elitelerin üzerine ne tür sistem değişikliği uygularsanız uygulayın en fazla 1 ay. Sonrasında yine mezarlığa dönecek oyun.
  • İşin önemli kısmı loot sistemi. Diablo 2 yi yıllarca oynatan şey item çılgınlığı idi. Yoksa da ondada aynı haritalarda dolanıp duruyorduk. Bu oyunu da kurtaracak olan budur. Bundan sıkılacak olan zaten oynamaz. Yukarıda bir sürü şey yazılmış iyi güzel ama bunlar olursa bu oyun Diablo olmaz. Öyle bir oyun isteyenler WOW oynamalı. Tam istenilen gibi.
  • Ladder sisteminin gelmesi, eğer yazıldığı gibiyse, gece gündüz bilgisayar başında olan birkaç yüz kullanıcı(botlarla kasanlar dahil) hariç hiç kimse için anlamı olmaz. Sıradan kullanıcıları oyuna bağlamak için bir şeyler düşünmeleri lazım. Adam gibi item çeşitliliği sağlasınlar. Ben herkeste witching hour, lacuni, vile ward falan görüyorsam bu oyunun itemizasyon açısından ne kadar yetersiz olduğunu gösterir.

Blizzard'ın sahibi olsam oyundaki bu sistemi geliştirenleri sabahtan akşama kadar döverdim. Dandik flaş oyunlarındaki itemizasyon için bile daha fazla uğraşılıyor.

Oyun resmen tek düze. Diablo 2'den farklı olarak statlar ile oynanamıyor, birinci gerizekalılık burada. Sonra skill ağacı kaldırıldı, şu an atıyorum skill'ler ile 10 tane farklı karakter kombinasyonu yapabiliyorsan, skill ağacı varken 100 tane yapabiliyordun. İkinci gerizekalılık burada. Son olarak da itemler. Herkeste aynı silahlar, aynı setler. Her karakter için hemen hemen silah+off hand ile birlikte 2 adet set var. Tamamen saçmalık. Ben bu kadar sene oyun için uğraşsaydım her karakter için 40 tane set yapardım, tüm karakterlerin kullanabileceği de onlarca ayrı set yapardım.

Oyun için kaç yıl uğraştılar, ne için bu kadar uğraşmışlar anlamadım. Yatıp, yatıp, çalışıyoruz demişler herhalde :)

Blizzard yetkilisi: Diablo 3 çalışmaları nasıl gidiyor Jay?
    Jay Wilson: Bugün bir tane daha item ismi ekledik. Darkblade! Çok hızlı gidiyoruz efendim.

• Ah ve Rmah olmayan, self-mode bir ladder sistemi oyunu çok farklı bir hava katabilir bence. Tabi buna göre de yeni itemlar,craftlar falan eklenirse bambaşka bir oyun havasına bürünebilir...
  • Diablo 3 e farklı bir amaç vermelerinin zamanı geldi. Arena, Battleground, Dungeon, Raid gibi şeyler olabilir. Sabahtan akşama kadar eşşek gibi item ve p.level kasmak amelelikten başka bir şey değil. Bir de reset geliyor şimdi. O kadar eşşek gibi kas sonra sıfırlansın tekrar kas. Monoton bir oyun anlayışı hakim oyunda.
    Ah taki gold satışı da kalkmalı diyeceğim ama millet bir item düşürür satarım real para kazanırım hevesinde oynadığı için Blizzard bunu kaldırırsa ne kadar oyuncu kaybedeceğini bildiğinden kaldırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 6 Ağustos 2013; 13:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Diablo 3 e farklı bir amaç vermelerinin zamanı geldi. Arena, Battleground, Dungeon, Raid gibi şeyler olabilir. Sabahtan akşama kadar eşşek gibi item ve p.level kasmak amelelikten başka bir şey değil. Bir de reset geliyor şimdi. O kadar eşşek gibi kas sonra sıfırlansın tekrar kas. Monoton bir oyun anlayışı hakim oyunda.
    Ah taki gold satışı da kalkmalı diyeceğim ama millet bir item düşürür satarım real para kazanırım hevesinde oynadığı için Blizzard bunu kaldırırsa ne kadar oyuncu kaybedeceğini bildiğinden kaldırmıyor.

Resetten bahsetmissin bu kadar insan bir karaktere binlerde eur harcadıktan sonra reset meset gelemez ortalığı yıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Diablo 3 e farklı bir amaç vermelerinin zamanı geldi. Arena, Battleground, Dungeon, Raid gibi şeyler olabilir. Sabahtan akşama kadar eşşek gibi item ve p.level kasmak amelelikten başka bir şey değil. Bir de reset geliyor şimdi. O kadar eşşek gibi kas sonra sıfırlansın tekrar kas. Monoton bir oyun anlayışı hakim oyunda.

Resetten bahsetmissin bu kadar insan bir karaktere binlerde eur harcadıktan sonra reset meset gelemez ortalığı yıkarlar.

Sanırım leader diye bir seçenek gelecek ve orası resetlenecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.