Şimdi Ara

ileriye dönük öneriler(alfa gt-volvo c30) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada t5 in youtube de motor ve egsoz sesine bayıldım...
  • Şu c30 4 kapı olsa çok hoş bir araç olurdu
  • volvo nun hatchback aracı varmı?yoksa tek olurdu galiba c30 un 4 kapı oluş olsaydı
  • en iyi yatırım passat'tır. şimdi al, 3 4 ay sonra en az 3000 lira fazlasına satarsın

ekleme: 0 passat olacak ama.

şaka bir yana senin yerinde olsam c30 alırdım. kızlar sever o arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patch -- 25 Ocak 2011; 2:13:51 >
  • tek kapı düşünüyorum...alıp satıcı olarak değilde uzun süre sürmek keyif almak istiyorum passatın bi önceki modeli daha iyiydi bence doğuş çok kazıkçı memlekette bomboş arabaya istedikleri fiyat çok abes göz göre göre kazıklanmak istemiyorum vw hiç düşünmedim oyüzden...almanyada porche ne ise bizim memlekette de vw o hale gelmiş durumda...prestij açısından değil kesinlikle fiyat bakımından...tavsiyeniz için çok teşekkürler ama vw düşünmedim hiç düşünmemde heralde...büyük araç gerekirse alfa 159 yada saab 9-3 çok hoşuma gidiyor...
  • birde şu var deli gibi aklımı kurcalayan ama...

ileriye dönük öneriler(alfa gt-volvo c30)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_42v -- 25 Ocak 2011; 2:29:43 >

• passatı işin geyiğine söylemiştim

alfa gt'yi neredeyse hiç bilmiyorum ama Q2 versiyonu güzel bir deneme olmuş. isterseniz o modeli bir araştırın derim. piyasada öyle bir araç yok çünkü. dediğim gibi o sınıfta c30 alıp keyfime bakarım (volvo'yu gerçekten çok sevdiğim için duygusal yazıyorum yoksa iki araç hakkında da ciddi bir bilgim yok maalesef)

işe biraz yaramazlık katmak istersen focus st'ye de bakabilirsin
  • Volvo çok güzel görünüyor. Ben olsam c30 alırdım
  • Valla dostum ben şunu bilir şunu söylerim,
    Volvo parası olanın değil tarzı ve kendi vizyonu olanın arabasıdır,

Hem çok özelliklidir hemde içine baktığınızda hiçbişi yok zannedersiniz yani Volvo karizmasını göze sokmak yerine direksiyonu tutup aracı kullandığında hissettirir.Güvenlik açısındanda en boş modelleri bile birçok büyük markanın dolu araçlarından daha güvenlidir.Açın internette testlerine sitelerde volvonun güvenlik demir yapılarını bi inceleyin.

Bence şu an;Mini cooper,Audi A3,Bmw 1,Mercedes CLC,Opel Yeni astra,Wolksvagen Golf ve Volvo C30 arasından hem en karizmatiği hem en az yollarda olanı hem en güvenli olanı VOLVO C30'dur.

• volvo derım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.