Şimdi Ara

ileriye yönelik anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar evde kullanmak amaçlı tv'ye bağlıyacağım oyun oynayacağım bir sistem toplama kararı aldım
    komple alamıyorum maalesef yavas yavas toplayacağım anakart sonra işlemci vs vs
    bana ileriye yönelik anakart tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.intel istiyorum
    1155 1156 1133 vs hangisi iyidir usb 3 desteği olursa iyi olur çünki film vs aktarımı yaparken hızlı olur işime yarar sata3 diye birseyde var ne işe yaradıgını bilmiyorum gereklimi değilmi aydınlatırsanız sevinirim
    iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: doone

arkadaslar evde kullanmak amaçlı tv'ye bağlıyacağım oyun oynayacağım bir sistem toplama kararı aldım
    komple alamıyorum maalesef yavas yavas toplayacağım anakart sonra işlemci vs vs
    bana ileriye yönelik anakart tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.intel istiyorum
    1155 1156 1133 vs hangisi iyidir usb 3 desteği olursa iyi olur çünki film vs aktarımı yaparken hızlı olur işime yarar sata3 diye birseyde var ne işe yaradıgını bilmiyorum gereklimi değilmi aydınlatırsanız sevinirim
    iyi forumlar.

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

al bunun üstüne inşa et sistemini anakartta yok yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.