quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık33DK 26 SN DE BİTTİ ZAMAN TUTTUMAlıntıları Göster Teşekkürler Güzel Oyun
quote:Orijinalden alıntı: TransformTeşekkürler Güzel OyunAlıntıları Göster SÜPER TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMDAN ÖTÜRÜ DEVAMINI DİLERİZ
quote:Orijinalden alıntı: Seo HocasıSÜPER TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMDAN ÖTÜRÜ DEVAMINI DİLERİZAlıntıları Göster wayyy. deli oyun!
quote:Orijinalden alıntı: Auratunewayyy. deli oyun!Alıntıları Göster yavaş yükleniyo bakalım dediğiniz kadar var mı
quote:Orijinalden alıntı: halil32yavaş yükleniyo bakalım dediğiniz kadar var mıAlıntıları Göster güzel ötesi süper bişi
quote:Orijinalden alıntı: halil32yavaş yükleniyo bakalım dediğiniz kadar var mıAlıntıları Göster mükemmel hiç bitmiyomu yaw 33 dakkada bitiren arkadaşım helal valla ama ben şimdiden lvl 16yım
quote:Orijinalden alıntı: halil32mükemmel hiç bitmiyomu yaw 33 dakkada bitiren arkadaşım helal valla ama ben şimdiden lvl 16yımAlıntıları Göster Bitirdimm!!!!!! güzel oyunmuş.
quote:Orijinalden alıntı: Arif'Bitirdimm!!!!!! güzel oyunmuş.Alıntıları Göster yahu kayıt olayında sorun mu var bu oyunun?
quote:Orijinalden alıntı: aranduryahu kayıt olayında sorun mu var bu oyunun?Alıntıları Göster uff oyun güzel de hep aynışey çiftliği aldım şimdi napcam bi ipucu falan ?
quote:Orijinalden alıntı: Man Of Waruff oyun güzel de hep aynışey çiftliği aldım şimdi napcam bi ipucu falan ?Alıntıları Göster süper ötesi...
quote:Orijinalden alıntı: Evil DeadGüzelmiş sevdim.Alıntıları Göster süper bişi yaaa bayıldım hastası oldum
quote:Orijinalden alıntı: Tetradoksinsüper bişi yaaa bayıldım hastası oldum Alıntıları Göster teşekkrlerrr dostm gzlmş