Şimdi Ara

ileti geçmişini şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn'imin ileti geçmişini kayıt etme özelliği açık.. ama bilgisayarımı kullanan başkalarının bunları okumasını istemiyorum, ileti geçmişine şifre koyabilir miyim..
    teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: dilekzer

msn'imin ileti geçmişini kayıt etme özelliği açık.. ama bilgisayarımı kullanan başkalarının bunları okumasını istemiyorum, ileti geçmişine şifre koyabilir miyim..
    teşekkürler

Msn plus live kullan ama dikkat et benim gibi şifreyi unutma ne şifre koymuşum ya hala çözemedim
  • arkadasa katılıyorum msn plus ta kayıt dosyalarını şifreleyebiliyorsun.
  • Plusta yapılabiliyor
  • ama nasıl yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Plusta yapılabiliyor

Nasıl yapılıyor onuda söylerseniz daha iyi olur (ing. plus)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

quote:

Plusta yapılabiliyor

msn live plus türkçe yama diye ara google da tabi live ise türkçeye çevir kolaylık olur hem daha etkin kullanırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

quote:

Plusta yapılabiliyor

msn live plus türkçe yama diye ara google da tabi live ise türkçeye çevir kolaylık olur hem daha etkin kullanırsın

Hocam ben çok zorunda olmadıkça türkçe yama indirmem sanki programa yabancı bir el değiyormuş gibi hissederim ve içim rahat etmez bu yüzden bana yardım edecek varmı ??

• menü>plus>preferences>conversations>logs encryption bölümünden yapabilirsin oradaki kutucuğu işaretleyip alttaki bölümüne şifreni yaz.. Eğer istersen bende Türkçe yama var
    temiz şimdiye kadar hiç bi sorun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 8 Mart 2007; 21:00:29 >
  • MSN ekranından üst sağda çıkan "plus" yazısına tıklıyosunuz ve tercihlere giriyosunuz.Günlükler yazıyo ona tıklıyosunuz ve en altta "günlüklerinize şifre eklemek için tıklayın" yazıyo
  • quote:

MSN ekranından üst sağda çıkan "plus" yazısına tıklıyosunuz ve tercihlere giriyosunuz.Günlükler yazıyo ona tıklıyosunuz ve en altta "günlüklerinize şifre eklemek için tıklayın" yazıyo

Eda_fb Türkçe anlatmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: deepbluexxx

6 ay önce nerdeydi bu çözümler yaa

ne değişti....
  • plus plus
  • quote:

quote:

MSN ekranından üst sağda çıkan "plus" yazısına tıklıyosunuz ve tercihlere giriyosunuz.Günlükler yazıyo ona tıklıyosunuz ve en altta "günlüklerinize şifre eklemek için tıklayın" yazıyo

benimki Türkçe de ondan

• quote:

quote:

quote:

benimki Türkçe de ondan

benimki de Türkçe ama arkadaş farklı hissediyormuş

• istedigin dosyanın ıcıne kaydedebılme ozellıgı de war ben onu yapıp o dosyayı gızledım yanı gızlı dosyanın ıcıne gızlıyo bıde sıfrelı tam super gızlı oluyo yanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.