Şimdi Ara

İlgilenenin yarın 20 lira hesabında form la alakalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sitemin hostunu deiştirdim ve eski formu kullanmak istedim ancak hata verdi başka formlar denedim herşeyi düzgün yaptıgıma inanıyorum ancak her seferinde farklı bir hatayla karsılasıyorum formu doldurup gonder dediginde değişik hatalar veriyor sanırım hostla alakalı bişey bu konuyla ilgili olan birisi warsa yardım edebilirse sevinirim acil oldugu için para ödülü de var herhangi bir hesaba yada isme para gonderebilirim msn istiyorsanız mail atabilirsiniz eger forum kurallarına aykırı herhangi birşey varsa lutfen editleyiniz konuyu kapatmayınız çok acil.

• Mesaj bekliyorum konu gerçekten acil lütfen beyler geldigim tek forum sitesi bu forum çünkü daha iyisini gormedim şimdiye kadar problemi halledebilirse birtek burası halledbilir.Cevaplarınızı bekliyorum. Para konusundada çok ciddiyim.
  • aklıma birşey gelmiyor şuan :) kodları buraya atarsan belki yardımcı olan çıkar..
  • sunucun nedir?

kodları buraya yazmanda fayda var
  • dostum asp ile hazırlandıysa msn e gel orada duzelteyim buyuk ihtimalle mail bileşenin değişti o yuzden calısmıyo saimgurses@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.