Şimdi Ara

ilgili arkadaşlar yardım (profilo beyaz eşya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitedeki tavsiyelere uyarak profiloda karar kıldım. Ancak nişanlımla moralimiz o kadar bozuk ki anlatamam. haflrca sitedeki neredeyse tüm yorumları okuduktan sonra

profilo cm1001etr çamaşır makinesi
    profilo bd3058l3av buzdolabı
    profilo 5110wml fırın
    profilo 6480mg bulaşık makinesi almaya karar verdik.

fakat bayi bize buzdolabı ve çamaşır makinesinin üretimlerinin bittiğini söyleyerek,
    bd3058l3vv buzdolabı ve cm101k0tr çamaşır makinesi gönderdi. o kadar ürün araştırması yapıp farklı ürünler ile karşılaşınca hem nişanlımın hemde benim yaşadığımız hayal kırıklığını anlatamam. lütfen bir yol gösterir misiniz. bu ürünler nasıldır, şu an ne yapayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: trenist

sitedeki tavsiyelere uyarak profiloda karar kıldım. Ancak nişanlımla moralimiz o kadar bozuk ki anlatamam. haflrca sitedeki neredeyse tüm yorumları okuduktan sonra

profilo cm1001etr çamaşır makinesi
    profilo bd3058l3av buzdolabı
    profilo 5110wml fırın
    profilo 6480mg bulaşık makinesi almaya karar verdik.

fakat bayi bize buzdolabı ve çamaşır makinesinin üretimlerinin bittiğini söyleyerek,
    bd3058l3vv buzdolabı ve cm101k0tr çamaşır makinesi gönderdi. o kadar ürün araştırması yapıp farklı ürünler ile karşılaşınca hem nişanlımın hemde benim yaşadığımız hayal kırıklığını anlatamam. lütfen bir yol gösterir misiniz. bu ürünler nasıldır, şu an ne yapayım...

Peki sizin beğendiğinizle onların gönderdikleri arasında fiyat farkını belirttiler mi buzdolabı sizin beğendiğiniz onların gönderdiğinizden 100 TL daha pahalı size 100 tl fiyat farkı ödemeleri gerek

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCn-kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma.html?ps=BD3058L3VV,BD3058L3AV

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.