Şimdi Ara

İlginç bi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirkette bi pc de bir sorun var çözemedim..
    Makinada xp sp2 kurulu.üzerinde nortoninternet security var 2007.. apache ve mysql yüklü birde çok youn bi microsoft outlook var..makinadaki sorun işe su :masaüstünde herhangi bir öğede sağ tuş tıkladğınızda sağ tuş menüsüü 5-6 saniyede geliyo... ne yaptıysam olmadu,ı en gücel anivirüsler le taradım herşeyi sonlandırıp denedim gene olmadı..şu saat oldu hala şirkette onla uğraşıyorum :) şaka gibi anlayacağınız.. sanal belleği falanda yükselttim bu arada.. nyse bi bilen varsa ve yardım ederse çok sevnirim.. ,Teşekkürler

• Norton bilgisayarları öle bi yoruyorki ayakda durcak hali kalmıo makinacazın :) Norton'u kaldırıp bi dene derim aradaki farkı görürsün büyük ihtimal.

Norton'dan başka Arka planda calışan program varsa onlarıda kapatp bi bak.

ve ağda da bi sorun olabilir ağ kablosunu cıkarıp bi dene bu kasma hala devam ediyormu diye.. İnternet kafelerin vazgecilmez sorunlarından biridir bu.

saygılar.
  • Saol dostm :) ama işte srun şuki internet cafe değiliz:)))
    nese aklıma bnmde norton geldi zaten ya..denicem bakalm :)
    Saolasın
  • nortondan kaynaklı olabilir, arkadaşın dediği gibi , çok kasdıyor makineyi,

birde şunu kontrol et, görev yöneticisinden , cpu kullanııkm miktarını kontrol et, işlemler kısmında hangi programın ne kadar cpu kullandığını görebilirsin , eğer normal seviyerldeyse cpu kullanımı , bence nortonun yerien kaspersy 7 ya da antivir premium kurup sistemini tarat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.