< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlginç bir durum (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Herhangi bir bölge için istasyon sayısı yeterliyse çekimde sorun olmaz ve cihaz zorlanmayıp ekstra şarj yemez. Fakat aslında 3 istasyon konması gereken bir bölgeye 1 istasyon koyarsan buda çekimi azaltıp telefonu sinyal alması için daha da zorlar.
Kısaca olayı bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri kuyuya bir taş atmıs 40 akıllı çıkaramamıs o mesele
Vodafone şarj şömürüyor dayanmıyor kesinlikle bir yalandan ibarettir.Bunu bir deli ortaya attı bütün forumu arkasından sürükledi.Böyle birşey yok kullanın farkedeceksiniz.
ben kullanmasam vodafone senin gibi dusune bilirdim 4.5g gelince vodafone sarj duzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden bağlı olduğun istasyon sürekli değişiyordu özellikle de 3g aşırı sömürüyordu sarjı ve mobil veri kullanınca cihaz aşırı ısınıyordu.
Son yıllarda bu durum düzeltildi gerçi. Xiaomi'de ilk 1 haftayı vodafone hat, geri kalanını da hep telekom hat ile geçirdim ne ısnmada ne de sarj konusunda bir fark oldu.
Yeni telefonlar pek etkilenmiyor bu durumdan galiba, eski telefonları baya bi etkiliyor.
-
aynen oyleydi simdi 3 ude sarj iyi
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-64kb-simkart-sarj-sorunu-yasayanlar--53900286-24
Konu ne idi nerelere geldi arkadaşlar :) tamam ben cevabımı aldım teşekkürler
Asıl sorun en az istasyonu olan bence telekom'da ve zaten telekom 1800 yüksek frekans kullanıyor. Bu yüzden şarj fazla gidiyor, bence açık ara Vodafone şarj konusunda daha iyi.
-
Aynen bendede öyle
-
Neredesiniz hocam şehir merkezi mi?
Türk Telekom "Değerli Hissettirir"
-
Ne zaman yüzün gülecek be reis.
Istanbul Esenyurt Piri Reis Mah. hocam. İstanbul da artık her yer şehir merkezi 😁
Ben doğarken ölmüşüm başkan 😁
İliklere kadar hemde 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X