Şimdi Ara

İlginç bir RX 480 güç girişi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün redwing serisi 580 watt psu'lu (gerçek 500 watt) i3 2120 üzerine sistemime rx 480 taktım güç kaynağının 6+2 pci express girişi bulunmakta. Girişleri açıkçası kafama göre biraz zorlayarak taktım çok farkedeceğini düşünmedim tam olarak girdi de 6+2 ekran kartı girişine. Ancak bilgisayarın power tuşuna bastığımda hiç tepki gelmedi. Sorunun önce açılma komutunu ileten kablo girişinden olduğunu düşündüm baktım bir sıkıntısı yok. Ardından ekran kartını çıkardım güç girişini de çıkardım yine sonuç değişmedi. Arada bir bilgisayarın fişini çekip güç kaynağını açıp kapattım ve bir saat bekledikten sonra açıldı. Açılınca tekrar bu kez uyku moduna alarak denedim kartı takmayı ve 6+2 pini taktığım an birden bilgisayar elektriği yine kesildi. Yaklaşık yarım saat sonra yine kendiliğinden düzeldi bu kez düğmeye bastığımda açıldı yani ama ekran kartı çıkarınca açıldı. Bu çok ilginç durum ilk kez başıma geliyor daha önce aynı psu yine 150 watt güç tüketen hd 6870 çalıştırdı yıllarca. Ancak tabii HD 6870 8 pin istemiyor iki iadet 6 pin istiyordu. Sorunun sebebini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafaİzni -- 17 Kasım 2016; 0:17:45 >

• ekran kartında sorun olabilir baska bir bilgisayara takıp deneyin
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 17:47:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.