Şimdi Ara

ilginç bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum masa üstü bilgisayar ile alakalı... Sorun şu:bilgisayar sık sık açılmıyor. ya açılıyor bios ekranı hiç gelmiyor yada açılıyor bios ekranı da geliyor ama windows ekranına geçmiyor yada hepsi oluyor windows seçimi gösterme ekranında klavyeyi çalıştırmıyor. Sistemde cracksiz win7 yüklü ayrıca win7 ye format atmama izin vermiyor başarısız yükleme diyor. Biosu güncelledim fayda etmedi. pilini uzun süre çıkarık tuttum o da fayda etmedi. harddiski değiştirdim o da fayda etmedi. umarım derdimi anlatabilmişimdir. Anlamadığınız yerleri sorarsanız bende o soru ile ilgilidaha detaylı analatabilirim. Şimdiden teşekkürler.

• benım başıma gelse cd den calışan linuxlarla bil. açar ( açılıyorsa tabi ) win siler , yeniden yüklerdim ,
  • başka pcye takıp format at xp kurduğunda sorun yoksa win7 cdsini değiştir..
  • hocam bios ekranına 50 kere yeniden başlatırsam belki 1 inde giriyor ki cd yi first boot yapabileyim girse bile klavyeyi çalıştırtmıyor...yine de çok sağol
    quote:

Orijinalden alıntı: warking

benım başıma gelse cd den calışan linuxlarla bil. açar ( açılıyorsa tabi ) win siler , yeniden yüklerdim ,

• quote:

Orijinalden alıntı: completely

başka pcye takıp format at xp kurduğunda sorun yoksa win7 cdsini değiştir..

bunu bi deniyeyim windows dan dır diyorsun yani sorun anakart ile alakası yokmudur ?
  • Bilgisayarın Elektiriğini Almayı Dene ... Güç Kablosunu Çıkar. Açma Düğmesine 3-4 defa bas.bekle...Fişi Tak.Çalıştır.
    Pek Faydası Olacağını Zannetmiyorum ama denemekten birşey kaybetmezsin :)
  • yok 5 6 defa bas kesin olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bilgisayarına bağlı bir alet varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir. memory stick yada external harddisk felan. biostan sadece hdd yi tara dememişsen. takılır açılışta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.