Şimdi Ara

ilginç HYUNDAİ GENESİS ilanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HsnGzr

Yanlışın var hocam. O bahsettiğin model Genesis Supersport. Bu standart bineklerde 3,8 lt benzinli 218bg'lik bir V6 motor ve 8 ileri otomatik şanzıman var.

Benim bildiğim Genesis'de 2 tane motor var. Biri 3.8 Litre 333 Beygirlik V6 diğeride 5 Litrelik 429 Beygirlik V8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: HsnGzr

Yanlışın var hocam. O bahsettiğin model Genesis Supersport. Bu standart bineklerde 3,8 lt benzinli 218bg'lik bir V6 motor ve 8 ileri otomatik şanzıman var.

Benim bildiğim Genesis'de 2 tane motor var. Biri 3.8 Litre 333 Beygirlik V6 diğeride 5 Litrelik 429 Beygirlik V8

Türkiye'de yapılan U-20 FIFA Dünya Kupasında kullandık Genesisi. 3,8 Lt.lik 218 hp'lik bir V6 motor var üzerinde. Bu arada aracın ruhsatının yalancısıyım :) Bildiğim kadarıyla bahsettiğin 300 küsür bg olanı Genesis Supersport modeline ait. Diğer 5 Lt 426 hp olanı da Hyundaı Equus modeliin motoru, ki onu da şahsen kullandım. Bu arada bu araçların ikisi de 2010 modeldi. Duyduğum kadarıyla 2013 modelleri biraz daha güçlü olarak gelecekler yanlız henüz Türkiye'de yoklar.

Dip not olarak araçların ikisini de kullandım ve bir 5 kasa BMW ya da E Class Mercedesten kat kat fazla araçlar. Bunu genesis için söylüyorum tabi ki. Equus S Classla kafa kafaya bir araç hiç abartısız. Gördüğümde ben de şaşırdım ama bir E kasanın tamponunu bırakıp bagaj kilidini kırdığı kazadan Genesis tamponda bir çizik ve başparmak büyüklüğünde bir plastik eziğiyle kurtuldu. Kazalı olup olmadığını 15-20cm yaklaşıp bakmadan anlamak imkansız. Verilen paranın her kuruşunu gerek kalite gerekse sürüş performansları ile sonuna kadar hak ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Pert bir Genesise bu parayı verebilecek bir ... bulabileceklerine Polyanna bile bi tarafıyla güler bence.

kemal amca sırf plakası için alır merak etmeyin:)
  • Genesis güzel araçlar hatta amerikalıların taptığı bir otomobildir sınıfına nazaran. Lakin Equus S-Klasse'a kafa kafaya demek ?
  • bilalMW kullanıcısına yanıt
    İkisine de binip kullandıktan sonra bende oluşan kanı sadece.. Aynı fikirde olmayabiliriz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: famouse

bu su pert modası da yenimi oldu

Yok sigorta şirketleri kayıtlarını paylaşmaya başladı saklayamıyorlar
  • araç hala satılmamış yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematikcimm kullanıcısına yanıt
    Kemal Bey'e ilanın linkini ulaştırsak kesin alır bence :)
  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    Parası var mıdır acaba?
  • yok devenin nalı fiyata bak
  • adam tüm özelliklerİ seçmişmi yoksa özellkleri omu gerçekten ?
  • en pahalı ilan bu araç ve pert :D plakada o kadar edermi bilinmez
  • adam bence plakayı satıyor araba yanında eşantiyon olarak geliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.