Şimdi Ara

İlginç ve Komik Bi Yöntem.. Cumartesi Tahminleri :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip
  • takip
  • maçlar ilk yorumda
  • Galibiyet beraberlik yerine keşke alt üst olarak oynasaydın. Pes'te güçsüz takımlar hiçbir zaman güçlü takımlardan puan alamıyor. Eşit takımların maçları da berabere bitiyor. Bak Norwich 2-1 önde kupon yattı
  • Dostum sen hala iyi durumdasın Yol yakınken böyle şeyleri bırakmanı öneririm Bundan yaklaşık 1-2 ay önce Müjdat Tükelin bir kuponu tutmuştu. Bende oynamıştım. 16 liraya 1.165 lira kazanmıştım. Sonra o güzelim 1.000 lira bir ayda kül oldu. Mantıklı oynasam kârı büyütebilirdim. Böyle şeyleri deneyebilirsin ama uzun zamandır (bir hafta uzun bir zamandır) tutmuyorsa avrupada oranı düşen maçları oynamanı öneririm. Genelde o maçlar geliyor. Ancak %5-10 yanıltıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Galibiyet beraberlik yerine keşke alt üst olarak oynasaydın. Pes'te güçsüz takımlar hiçbir zaman güçlü takımlardan puan alamıyor. Eşit takımların maçları da berabere bitiyor. Bak Norwich 2-1 önde kupon yattı

7+ aklımdan geçti. Norwich atamaz dedim yazmadım. Handikap 1 yazdım. Bekle şimdi Arsenal 3 gol atsın

• arsenal 3 gol atabılecek kapasıtede degıl ben zaten bı daha arsenal e oynamam zarardan baska bısı deıl kuponda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic of İreland

Dostum sen hala iyi durumdasın Yol yakınken böyle şeyleri bırakmanı öneririm Bundan yaklaşık 1-2 ay önce Müjdat Tükelin bir kuponu tutmuştu. Bende oynamıştım. 16 liraya 1.165 lira kazanmıştım. Sonra o güzelim 1.000 lira bir ayda kül oldu. Mantıklı oynasam kârı büyütebilirdim. Böyle şeyleri deneyebilirsin ama uzun zamandır (bir hafta uzun bir zamandır) tutmuyorsa avrupada oranı düşen maçları oynamanı öneririm. Genelde o maçlar geliyor. Ancak %5-10 yanıltıyor.

zaten deneme amaçlı yaptım. yatacaksak böyle yatalım bi de..

• ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti bende deneyeceğim zaten çoğu zaman yatıyorum ve kendi yaptığım kupon ile yatmaktansa bu şekilde eğlenceli bir yöntemi denemekte fayda var ama ben FİFA 2012 de yapmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurJii

ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti bende deneyeceğim zaten çoğu zaman yatıyorum ve kendi yaptığım kupon ile yatmaktansa bu şekilde eğlenceli bir yöntemi denemekte fayda var ama ben FİFA 2012 de yapmayı planlıyorum

tamam hacı sende fifa12 ile yap dene. varsa birisi de FM 2012 ile yapsın. :D manyaklık parayla mı nasılsa?

• arsenal 2 2 yaptı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

arsenal 2 2 yaptı :D

3-2
  • 3-3!! 7+ mı geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic of İreland

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Galibiyet beraberlik yerine keşke alt üst olarak oynasaydın. Pes'te güçsüz takımlar hiçbir zaman güçlü takımlardan puan alamıyor. Eşit takımların maçları da berabere bitiyor. Bak Norwich 2-1 önde kupon yattı

7+ aklımdan geçti. Norwich atamaz dedim yazmadım. Handikap 1 yazdım. Bekle şimdi Arsenal 3 gol atsın

var ya yemin ederim ilk oynattıgımda mac 0-0 bitti. dedim ki bu mac berabere bitmez hele ki golsüz hic bitmez.. ondan sonra diğer 3 macı oynattım, arsenal macını sonra tekrar oynattım 3-0 bitti.. arkadas ilk basta 0'ı bildik, sonraki macta arsenal'in 3 golünü bildik. ama tutmadı iyi mi

• quote:

lecce kaybederse büyük ihtimal düsecek. bu italyanlardan hersey beklenir hacı.. gecen macta lecce juventus deplasmanından puan aldı. hemde juve sampiyonluga oynarken. onlar bu gazla kesin yenilirler demedi deme.. simdi herkes senin gibi düsünüp basar lecce'ye. fiorentina bu mactan puan alırsa kurtarır kendini. Handikap 2 oyna 1.50 oran var.. berabere bitse bile yine tutuyor

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bastim ben lecceye inaniyorum adamlar bu kadar gelmis kazanmak ister ama tabiki sans isi

dedim ama demi.. 10 numara kupon yapmıstım 2'ye 568 veriyor. 241- VPS-IFK Macından yattım.. MS 0 oynadım, 1-0'dan 2-1 yenildi VPS.. bu arada kuponda Lecce-Fiorentina macına 02 acık oynamıstım tuttu keske sistem yapsaydm ya

• quote:

bastim ben lecceye inaniyorum adamlar bu kadar gelmis kazanmak ister ama tabiki sans isi

sen inanmaya devam et hacı
  • 4/4 yatış müthiş final
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

olm niye 2 kere alinti yapiyon sans isi olabilir omayabilir gentte maci satti zaten neyse

roma catania yaptim 2-1 roma yenildi fifa 12 de

birde cercle brugge maci yaptim onlarda 4-1 aldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 5 Mayıs 2012; 21:13:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

olm niye 2 kere alinti yapiyon sans isi olabilir omayabilir gentte maci satti zaten neyse

roma catania yaptim 2-1 roma yenildi fifa 12 de

birde cercle brugge maci yaptim onlarda 4-1 aldi

roma Handikap 0 biter

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.