Şimdi Ara

İlginç ve üzücü bir kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: UML

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

geçmişte şehirlerası yolda yüksek hızla seyrederken karşınıza aniden köpek çıksa ne yapmanız gerekir babında bir mesaj yazdıydım ortalık karıştıydı, daha önce otobanda köpeğe çarpmış biri olarak tecrübelerimi aktarmıştım ama hayvan hakları örgütünün donanımhaber uzantısı olan şahıslar bana demediğini bırakmamıştı, dediğim şeyde şuydu:'' freni kökleyin hızını azaltabildiğiniz kadar azaltın,hayvana yaklaştığınızda hızı epey düşürebildiyseniz ( 90-100 km/h) hayvanın sağından veya solundan geçecek şekilde bir manevra yapın (esp test gibi), yok hızınızı yeterince düşüremediniz ve çarpışma kaçınılmaz olduysa hayvana ya sağ farın olduğu yerden veya sol farın olduğu yerden vurun, çünkü ortadan vurursanız 1. hayvanı kucağınıza alırsınız veya hayvan önden girer arkadan çıkar 2. radyatör motora yapışır en az 3 k hasar olur '',,, bunu duyan hayvancılar vay efendim sen nasıl insanlara hayvana çarp dersin, kırsın direksiyonu şarampole, sağdan veya soldan vurursan hayvan tekerin altına girebilir yazık vs gibi absürt,beyinsel öge taşımayan zırva mesajlar gelmişti.

Bu konuyu hiç düşünmemiştim, ama gerçekten güzel mantıklı bi yaklaşım.

Aklımızın bi kenarında kalmasında yarar var ama inşallah lazım olmaz.

Direksiyonu şarampole kır diyen ciddiyse

bunların hepsi klavye arslanı, kocaman köpeği otobanda 140 la giderken tam karşısında zebellah gibi görsün bakıyım kaç tanesi direksiyonu şarampole kırıyor

İlginç ve üzücü bir kaza

İlginç ve üzücü bir kaza

hahaha gece gece çok güldüm tiplere bak hele..

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: casper333

Ata mı araç sürücüsüne mi üzüleyim bilemedim. ikisine de yazık oldu.

arabaya üzülün siz.
    Eğer insansanız sürücüye üzülmeniz gerekir, Atsanız ata üzülmeniz gerekir. Yani böyle bir durumda bu sözü bir insan olarak nasıl sarf ediyorsunuz hayret. Birgün arabanızın ön camından at girerse ata üzülün.

ata da üzüldüm sürücüye de.. var mı bir itirazım kardeşim.. hem sanane kime üzüleceğimizi sana mı soracağız.. ne karışıyorsun..

lanet olası teknolojinin insanların hayatını kolaylaştırmak amacıyla doğal çevre ve hayvanları nasıl yok ettiğini biliyorsun di mi.. ama önemli değil onların ki can değil nasıl olsa.. sen kendini düşün gerisi boş..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.