quote:Orjinalden alıntı: mbuu quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ ama sorun var şu anda tradeye konulmuyo poke düzeldiği zaman yapalım düzeldi galiba trade yapalım hadi
quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ quote:Orjinalden alıntı: yih_hu quote:Orjinalden alıntı: yih_hu dark gorebyse 100 lvl charizart,100 lvl blastoise,71 lvl moltres,articuno,100 lvl regice,100 lvl ho-oh ve 78 lvl rayguaza verebilirim ??? güzel şeyler veriyon da charizart var blastoise var .zaten moltres,ho-oh,regice ve rayquaza olduğu için alamıyom zaten latias 73 lvl,entei 100 lvl,deoxys 73 lvl,mew 100 lvl,mewtwo 100 lvl,zaptos 100 lvl,raikou 100 lvl bunlardan biri ile de yapabiliriz
quote:Orjinalden alıntı: yih_hu quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ quote:Orjinalden alıntı: yih_hu quote:Orjinalden alıntı: yih_hu dark gorebyse 100 lvl charizart,100 lvl blastoise,71 lvl moltres,articuno,100 lvl regice,100 lvl ho-oh ve 78 lvl rayguaza verebilirim ??? güzel şeyler veriyon da charizart var blastoise var .zaten moltres,ho-oh,regice ve rayquaza olduğu için alamıyom zaten latias 73 lvl,entei 100 lvl,deoxys 73 lvl,mew 100 lvl,mewtwo 100 lvl,zaptos 100 lvl,raikou 100 lvl bunlardan biri ile de yapabiliriz yanıt...????
quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ dark abrayı da teklif et ediyimde hangisine?? rastgele birine yapıyorum o zaman
quote:Orjinalden alıntı: mbuu quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ dark abrayı da teklif et ediyimde hangisine?? rastgele birine yapıyorum o zaman teklif ettim
quote:Orjinalden alıntı: yih_hu 100 lvl gengarla edermisin ne gorebismiş bee ya dediğin tüm pokeler var bende ben napıyım
quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ hayrını gör mbuu kardeş bu arada shiny dratinire--->jynx lvl 100 veririm