quote:Orjinalden alıntı: yih_hu artucino var ama hem 100 deil hemde normal alamam zaten onu bende de var celebi 100 yap ve yanbında 2 tane 100 lvl shiny ya da dark veririm
dark closter,shiny krabby,shiny phanpy,shiny geodude,shiny elekid celebi ve raichunun yanında bunların hepsini versem olmazmı???
quote:Orjinalden alıntı: yih_hu dark closter,shiny krabby,shiny phanpy,shiny geodude,shiny elekid celebi ve raichunun yanında bunların hepsini versem olmazmı??? var bunların hepsi düşük lvl istemiyorum hem celebi + 2 tane dark ya da shiny
ben vazgeçtim 100 lvl shiny veya dark yoq (dark sableye ile dark registeel dışında) bu pokemon beni aşar dark gastly arayacam artık
quote:Orjinalden alıntı: yih_hu ben vazgeçtim 100 lvl shiny veya dark yoq (dark sableye ile dark registeel dışında) bu pokemon beni aşar dark gastly arayacam artık ok sen bilirsin
quote:Orjinalden alıntı: yih_hu gorebyss için 100 lvl shiny dusclops+73 lvl celebi(100 yapiyim istersen) 3 tane 100 dedim ama 2 tane bunları ve bi de +50 bi tane dark ya da shiny versen kabul