Şimdi Ara

İlgisizlikten Dolayı Silinebilir...!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumları bir süreden beridir takip etmekteyim. Dikkatimi çeken bir şey var. Toyota Avensis hakkında tatmin edici bir yorum göremiyorum. Bu arabayı beğenen çok ama, her nedense kullanıcıları yorum yapmaktan kaçınıyor gibi bir izlenim bıraktılar bende. Benim aklıma genel çerçevede takılan sorulara cevap aramaktayım. Çünki yeni arabam mutlak Toyota olacak ama, 92-95 model bir Corollaya 14-15 Bin vereceğime, bir üst segment'teki 99-2000 model Avensis'e bin lira fazla veririm daha iyi diye düşünmekteyim.
    İşte bu noktada kafamda soru işareti bırakan konuları madde madde sıralayacak olursak;

1- Avensis'in avantajları nedir?
    2- Eğer varsa dezavantajları nelerdir?
    3- 100 km'de ortalama kaç litre yakar? (sonuçta 2.0 cc araç)
    4- 2.0 cc motor taşıt vergisi yıllık kaç liradır?
    5- En sıklıkla değiştirilmesi icap eden parçaların ortalama fiyatları ne kadardır? (D Segmenti olmasından dolayı parça fiyatları çok yüksek olurmu)
    6- Yedek parça ikmal durumu ve standart bakım masrafları ortalama nelerdir?

Bu sorularımı yanıtlayabilecek olan 2.0 cc Avensis kullanıcılarının değerli yorumlarını bekliyorum...
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uc_Hilal -- 7 Aralık 2012; 15:04:58 >

• Arkadaşım bu sorunun cevabı bu topikte TOYOTA topiğinden bahsediyorum..AVENSİS hakkında bir çok yazılarda mevcut...Mutlaka her yazdığın soruya tek tek cevap gelmiyor..Arayıp yazılara bakacaksın...Moralin bozulmasın....Saygılarımla..
  • Eyvallah kardeşim. Teşekkür ederim ama, bahsettiğiniz mevzuda yazanlar genelde arabanın özellikleri ve memnuniyetleri hakkında yorum yapmışlar. Özellikle de 2005 ve sonrası avensisler hakkında yoğunlaşıyor yorumlar. Dikkat ettiğim konu şu ki; konular amacından sapmakta, üyelerin muhabbet etme alanı haline gelmektedir. 30-40 sayfa yorumda konu hakkında toplasan 3-4 yorumdan fazla birşey göremiyorsun. Yani kısacası tatmin edici ve konu üzerinde ciddi bir yorum göremedim bugüne dek. Maalesef konu bundan ibarettir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.