jimena nın resimlerini nereden indirebilirim. Bilen biri varmı?
jimenama hediye etcem bunu kem gözlerden korusun
yaw ne kadar abarttınız be.özellikle 1000 Türk kızı=1 Brezilyalı kız yazan arkadaşa en büyük 'larımı sunuyorum.
bayan arkadaşlara bir soru neden gıcık oldunuz ? kız güzel olmayabilir güzel olmasada olur senin görüş açınla bir arkadaşınınki farklıdır erkek ise daha farklıdır.
ve wallahi reklamda süperrr çıkmış resimlerdede görüldüğü üzere amatör resimler öylesine çekilmiş
vede bence reklamın hedef kitlesi ERKEKLER kadınlar de ğil onun için bayan arkadaşlar izlemeselerde olur.
ayrıca bayan arkadaşlar bu reklamdan sonra bu ped ile ilgili fikriniz değiştimi ? kullnırken kullanmak istemediniz mi? veya aa paramızıda iade ediyorlarmış deyip kullandınızmı ? yalan yok ne ise o
saygılar herkese ayrıca reklamın devamınıda bekleriz. beyaz şort yine başrolde olsun :)
izninle feyk arkadaşım sana kocaman bi
bakın sadece fikrini sordum ama cevap yok al bak senin hoşuna gidecek niye tek resim ekleyebiliyorum ya!!
ama erkeklerin ilgisini çeken bölümde bu başrol oyuncusu beyaz şort :)
kiz güzel diosunuz g...nün fotosunu koyuyosunuz harbi ..resme bak ya..2 bacak gördünnüz mü hemen selkenleri salıosunuz yau
konumuz bu ama bu reklam ve oyuncuları reklamı bu kadr ilgi çekici yapanda bence neydi adı herneyse bu kızın buradaki resmi 1 başlamak için beklerken eğilerek elleri le dizlerini tutarken :D 2 vede en son gölü atıp arkadaşının yanına giderken poposunu sallamasıdır.
daha ilgi cekici bir yanı varmıdır var diyen yazsın (aşırı güvenly yada paranız iade demeyiniz inandırıcı olunuz)
bu dopik kitlenir yakında
ioz kardeşim açtırma ağzımı forumdan sonsusa dek banlanıcam yoksa
kimin feyki lem bu delikanlı adam gerçek nickinden söylemediklerin böyle feykle söylermi halsiyetsiz insan
ne yfeyki yaw bakın dün dü herhalde üye oldum
mail adresim falanda sistemde kayırtlı
isteyene i0z@yahoo.com mail ve messenger adresim yalan yok kardeşim pilavdan dönenim kaşığı kırılsın :) yok neydei ya yalancının mumu ?neyse işte siz getirin yalan yok işte yaw
fake make ayrım yapmayın o da kullanıcı
ayrıca koyduğu beyaz şortlu resimler için cesaretini takdir ettim
spotlaytkit hojam adamı hasta etme..
ioz yeni üyeysen bile sınırlarını aşma karşında beni bulursun..
ben de fikirlerimi söyledim kime kötü konuştum ? yaw hatunun duruşunu bile anlattım uzun uzun yani kestirmedik kısadan
ayrıca sanırım profil boş görünce öyle zannttiniz profili de düzelttim çabucak resim bilem koydum ya acelece yalan yok yalana hayır dürüst ol canımı ye
yaw ben beyaz şorj için evyladye kendimi kadın diye tanıttım acaip sorlara bile cavpa verdim ya gidin bakın nelere cevap vermişim ayrıca 2. olarak sıraladığım resimde evylady sitesinden indirdim ama koymadım yani saygısız insan değiliz. ben sadece başrol oyuncusu nu göstermek istedim o kadar
jimenacı işte
ayrıca bakın faturalı turkcell kullanıcıları *177*2# yapın mutlaka çünkü yılbaşından sonra puan hesabı kullanılmayacak bari biraz dakika eklenir hesabınıza kullanırsınız bana 168 dk ekledi walla fena değil ama taksitle yüklüyo namussuzlar
kız süper ama ilhanın karizması altında ezilmiş, bence her ne kadar reklamda aksini ispatlamaya çalışsalarda.