Şimdi Ara

İlk 10 Dereceli Maç [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık 1 ay önce 30. seviyeye ulaştım. İlk olarak bir büyüğüme danıştım hemen Derceli Oyun oynama dedi, birlikte maç atalım, kendini geliştir dedi bende dediği gibi yaptım. Kendimi hazır hissettiğimide ve de "AD" Rün sayfamı tamamladığımda Dereceli Oyun oynamaya başladım fakat farz bende farz takımdaki kopuklklar yüzünden 4 maçın tamamnı kaybettim. Tamam kabul ediyorum hala acemi olabilirm. Ama karşıma gelen oyuncularda benim seviyemde, belki maçlar benim yüzümden kaybedildi fakat illa ki bunun bir kaynağı vardır. Her neyse benim bu konuyu yazmadaki amacım Önümde kalan 6 maçta ya 6/6 ya da 5/6 yapmak. Bunu tek başıma yapamayabilirim benimle oynayacak bir arkadaş arıyorum. Hangi ligten olursa olsun farketmez atıyorum Altın karşı takıma da Altın gelecek fakat benim seviyemdeki oyuncu da gelcek ben yenilgiden korkmuyorum benim korkum boş yere yenilgi. Benimle maç atmak isteyen arkadaşlarım beni Skype üzerinden ekleyebilirler. Hiç olmazsa Jungle oyanrım. Nereye koysanız oynarım elimden geldiğince ama beni lütfen dışlamayın. 12.30'da Dershenye gideceğim yaklaşık 18.30 gibi eve varmış olurum eğer benimle maç atmak isteyen varsa Skype üzerinden eklesin. En azından bir deneyim nasıl oyandığımı sizden en fazla 20 LP gider fakat benim için 1 maç kaybetmek gelecekteki yerimi belirleyecek. ! maç dahi olsa oynayalım. Skype; h.ozek99 Oynamak isteyenler eklesin 18.30 gibi 1 maç atabiliriz. Lütfen 1 maç esirgemeyin.

• yıl olmuş 2014 liseye geçenler dersaneye gidiyorlar hala
    "AD" rün sayfanı tamamlamışsın sadece. yanlış. AP rün sayfanı da tamamlaman lazım. 4 maç kaybetmeyi haketmişsin. büyük ihtimal bronzda başlayıp orada tıkılı kalacaksın ya da şanslıysan silver 5 te falan başlarsın.
  • gelecegini mi belirlicek en fazla silver2 yerine silver3 başlarsın onu da bi kaç oyun oynayarak cıkarsın zaten başarılıysan
  • Kardeşim hemen ön yargılı davranma ve ya küçük düşürücü hareketlerde bulunma amacım usta oyuncularla oyun oyanayıp maç kazanmak.
  • Ben bu şansla Silver 5 başlasam hatim indircem. Bronz 3 başlasak yine iyi
    Maç atacaksak ekleyin . En azından 1 maç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByXecutionerq -- 13 Eylül 2013; 12:10:58 >
  • Önce rune sayfalarını hallet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByXecutionerq

Ben bu şansla Silver 5 başlasam hatim indircem. Bronz 3 başlasak yine iyi
    Maç atacaksak ekleyin . En azından 1 maç.

Ben SoloQ girdim bronza düştüm şimdi nasıl çıkacağımı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.