Şimdi Ara

İlk 10 maç hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyuna başladığımdan bu yana sürekli normal game atan biriydim ve oyun karsimdaki kişileri gold-plat atıyordu. Mutluydum.

Artık rank atma zamanım geldi diye içimden geçirdim ve ilk 10 maçımı yaptım. 6w-4l oldu. (açıkçası bayagi kötü oldu.Kötü bir jung,
    totemsiz oynayan bot vs. diye gider. Mid lane oynayan biri olarak, karşımdaki midlaneri hic bir oyunda kastirmadim. Tryhard oynuyordum. Ama eminim farketmedigim hatalarim olmuştur.)
    Attığı lig ''silver2'' oldu. Moralimi bozdu tabii. Şuan 1 mac daha atsam serilere çıkacağım. Merak ettiğim şey bu benim seviyemi mi gösteriyor yoksa çoğu kişi ilk 10 maçından sonra düşük ligde mi başlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 30 Kasım 2017; 12:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10/10 atsaydın gold 5 e atacaktı zaten. O yüzden moral bozacak birşey yok. Kasmaya devam silver elo bronz gibi veya gold 5 gibi kanser bir elo değil kolay yükselebilirsin. Gold elo biraz daha sıkıntı benim en çok zorlandığım gold elo oldu.

Önceki sezon ligi olan gold V olması lazım. 6w 4l aldık. Gold 3 attı onu. Sen elonu yükselt gerisi gelecektir. Başka sorun olursa oyundanda eklersin . JuniorMuhasebeci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmarena6

10/10 atsaydın gold 5 e atacaktı zaten. O yüzden moral bozacak birşey yok. Kasmaya devam silver elo bronz gibi veya gold 5 gibi kanser bir elo değil kolay yükselebilirsin. Gold elo biraz daha sıkıntı benim en çok zorlandığım gold elo oldu.

Önceki sezon ligi olan gold V olması lazım. 6w 4l aldık. Gold 3 attı onu. Sen elonu yükselt gerisi gelecektir. Başka sorun olursa oyundanda eklersin . JuniorMuhasebeci.

Gecen sezon 10 da 7 yaptim gold 5 atti ?

• 10/10 p3 attı

İlk 10 maç hakkında.

Hesap yeni 30 level oldu.tr.op.gg den bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 30 Kasım 2017; 13:10:37 >
  • Teşekkür ederim yorumun için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

10/10 p3 attı

İlk 10 maç hakkında.

Hesap yeni 30 level oldu.tr.op.gg den bakabilirsin.

Demekki oyun yetenekli kişiden 10 macta anliyormuş. Başarılar.

• 10/2 attım P2 attı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman eski sistem değişmiş. Yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim. Ben uzun zamandır 0 dan hesap kasıp 10 maç atmadığım için s4-s5 zamanında böyleydi 10/10 atarsan gold5 başlıyordun tekrar bir özürü borç bilirim.
  • Dün bitirdim tekli çifti 7W 3L ile Gold 3 attı.30 olduktan sonra gold-plat arası match uplar oluyordu.33levelda ranked a başladım.
  • Sıfır hesap 10/9 gold 1 atmıştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.