O az olmuş korkak köpek diyeceksin. O yakışır buna. Bizi düşürdüğü hallere bak. Bari sezeri alda daha atak bi orta sahan olsun. Mehmet Topal orta sahanın defansif yükünü her türlü çeker zaten bu takıma karşı
Aynı zamanda futbol cahili kimlere kaldık ALLAHIM kocaman kafalının elinde küfür etmekten cehennemde VİP olduk yemin ediyorum
Ben hayatımda bu kadar kıt bir adam daha görmedim, yazıklar olsun seni hoca diye takımın başına getirene
Böyle korkaklık olmaz. Karşındaki takım kim be...
Ya hani herkes doğru tercih bu kadro yazıyordu !!!
Ya hani dedik tamam takım oyunumu yok . Zaten Aykut hoca ile beklemiyoruzda Eee futbolcu kaltesi farkı nerede???
Yenilirsek yada berabere kalırsak hayatta üzülmem...
MÜS___TA___HAK !!!
quote:
Orijinalden alıntı: CATBALCA
Ya hani herkes doğru tercih bu kadro yazıyordu !!!
Ya hani dedik tamam takım oyunumu yok . Zaten Aykut hoca ile beklemiyoruzda Eee futbolcu kaltesi farkı nerede???
Yenilirsek yada berabere kalırsak hayatta üzülmem...
MÜS___TA___HAK !!!
Şelçuk'a Caner'e dikkat çekti millet.Keza Caner çıktı takım 12 dakikada 3 posizyona girdi.Aykut hocamız bunu sindiremedi baktı takım posizyona giriyor basıyor birşeyler yapıor.Dahiyane oyuncu değişikliklerine başvurdu.En son çıkacak adamı ilk çıkardı.Yerine pas atmaktan aciz Stoch'u aldı.Haliyle 82'den sonra terler döktü takım. Uzun lafın kısası yenmeyi hak etmedik...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme