Şimdi Ara

İLK 3770K İNCELEMESİ * DH' de İLK * BF3 test SS geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun (29 Nisan pazar) yukarıdaki kırmızı renkli ürünler sipariş verilmiştir - deneyip göreceğiz SICAK...! ıvyleri
  • İşlemci ve anakarta ufak bir inceleme yapsan fena olmaz. Şimdiden hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun, kullanıcı testi görmek güzel olacak. DH incelemesindne önce gelir sizin işlemci
  • Teşekkürler arkadaşlar - küçük çaplı inceleme planlıyorum
    Elime CUMA gececek bu gidişle temin sürecinde hala ürünler dolayısı ile geciken DH incelemeside gelir bu arada karşılaştırma açısından iyi olur diye düşünüyorum
  • Hayırlı olsun. En kısa zamanda inceleme bekliyoruz
  • Parçalar elimde ulaştı şu anda fotoğraflama ve montaj ile uğraşıyorum forumdaki ilk 3770K incelemesi olması için hızlı hareket ediyorum (sanırım ilk)
  • Acele etmenize gerek yok , hayırlı olsun
  • Hızaşırtma potansiyeli, ısı ve güç tüketimi değerlerini koyarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hızaşırtma potansiyeli, ısı ve güç tüketimi değerlerini koyarsanız iyi olur

Sen öneri yapmadın mı ? Sende mi alacaksın yoksa neden iyi olur ? Böyle bir sistem kuran birisi senden fazlasını biliyordur bence zaten paşam.
  • Merakla bekliyoruz hocam ozelliklede OC ve sicaklik .
  • quote:

O en çok aklıma takılan kısmı ancak pirizden akım ölçebilecek bir cihazım yok -
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

quote:

O en çok aklıma takılan kısmı ancak pirizden akım ölçebilecek bir cihazım yok -

Hangi cihaz olduğunu bilmiyorum bilenler vardır söylesinler
  • resimler geldi buyrun
    Kusura bakmayın yetiştiremedim bugun testleri -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 4 Mayıs 2012; 1:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

Sen öneri yapmadın mı ? Sende mi alacaksın yoksa neden iyi olur ? Böyle bir sistem kuran birisi senden fazlasını biliyordur bence zaten paşam.

Evet yaptım. Şimdi almayacağım ama bu ilerde almayacağım anlamına gelmez ve ben onu kendim için değil, başka alacak kişilerde nm küçülmesinin bir getirisi var mı, geçmeye değer mi diye fikir edinmesi için söyledim. Benden daha fazla biliyorsa neden bana soruyor ?

• hayırlı olsun baya guzel sıstem olmus.anakart yakıyor bu arada.max oc degerlerını beklıyoruz.
  • Allah allah bu ne güzellik böyle kırmızı siyah tasarım ve soğutucularla kasa yakıyor
  • Ramlerin sorun çıkarmasına üzüldüm. Corsair Vengeance LP de alabilirdin bak ben önerdim ama renk olarak bunlar anakartınla çok iyi durmuş

Daha önce bir p67 gd55 üzerine TT Frio ve RipjawsX montajı yaptığımdan ripjawsX lerin sorun çıkarmadığını söyledim. RipjawZ olanlarda pek farklı soğutucu kullanmasa gerek ama yüksek harbi soğutucuları.

Daha önce belirttiğim gibi 4.5ghz de OCCT Linpack Stress testini 20-30dk uygularsan i7 2600k ile ne kadar fark olduğunu görebiliriz ısı konusunda. i7 2600k THermaltake Frio ile 1.3v 4.5ghz'de 70 dereceyi geçmiyor. Tabi oda sıcaklığı ve kasada önemli burada. Sen muhtemelen i7 3770k'yı daha düşük voltajda 4.5ghz yaparsın. Denemelerini bekliyoruz. Tekrar hayırlı olsun. İnceleme için teşekkürler.

• *Evet RipjawZ süpriz yaptı ama çözümü zor değildi en azından -

*Frioda da kartta biraz fazladan ağırlık - arkadaki orjinal metal cpu plakası ve kendi 1156-1155 metal plakayıda ekleyince korkum geçti.

*BENİM ÖNERİM BU DURUMDA H80 - hem RAM lerinizi soymazsınız! hemde anakarta birsürü ağırlığa gerek yok - frionun ertısı ise şimdilik ! sessiz olması ...

(ben teşekkür ederim sn. HiqhWoltage - PC nin başına oturup windows bile kuramadım henüz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

*Evet RipjawZ süpriz yaptı ama çözümü zor değildi en azından -

*Frioda da kartta biraz fazladan ağırlık - arkadaki orjinal metal cpu plakası ve kendi 1156-1155 metal plakayıda ekleyince korkum geçti.

*BENİM ÖNERİM BU DURUMDA H80 - hem RAM lerinizi soymazsınız! hemde anakarta birsürü ağırlığa gerek yok - frionun ertısı ise şimdilik ! sessiz olması ...

(ben teşekkür ederim sn. HiqhWoltage - PC nin başına oturup windows bile kuramadım henüz )

arkadasim test sonuclarini bekliyoruz
    ozellikle ivy islemcisinin oc isisi benim alacagim islemcide belirgin olacak
  • kusura bakmayın HİÇ vakit bulamıyorum....

Bugün Battlefield 3 'u INTEL HD4000 ile test edeceğim arkadaşlar ( 3770K ya entegre grafik işlemcisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 6 Mayıs 2012; 14:06:34 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.