Şimdi Ara

ilk 50k tmler matematik kritiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya Allah aşkına ne biçim sınavdı ya.ygsleri çözdüm dedimki bu sınavda 40 tane işaretlerim. Sonra polinomun o lanet sorularından sonra sıçacağımı anladım. Geometri en iyi dersin 18 tane işaretledim. Matematiktende 29 işaretledim. Ygs5 30k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs5 50 k mattan 31 tane işaretledim geometriden 16
  • Aynen lan polinoma gelene kadar harikaydi sonra bu ne olum dedim sonra da toparlayamadim. 36 isaretledim 10y cikar, 48k

• sence edebiyat kaç yaparsak 10k olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unintend

sence edebiyat kaç yaparsak 10k olur

45+
  • ygs-5 44k

30 tane mat 16 tane geo isaretledim. 15 k idi hedef. Su an mezuna kalmayi dusunuyorum.

• Edebiyat zor mu kolay mi olur kestiremiyorum yani cidden sinirlerin altüst. O nasıl geometriyi nasıl mat2ydi...

• Mattan 31 geodan 9 işaretleyebildim.İşim edebiyata kaldı

• beyler hedefiniz kaca cekmekti?

• matematikten 42-45 arasında soru işaretledim boşlarımı sayacak vaktim bile olmadı malesef yaptığım 35 sorudan falan eminim 7-10 soru arası ise yaptım o kadar eminim diyemiyorum umarım 38-40 bulur. geometri ise 28 işaretlerdim 22'sinden eminim 6'sını üsturuplu salladım mesela eşkenar dörtgen içine çember koymuşlar 9'u buluyordun geriye öteki taraf kalıyordu 15-20-25 diye düşünerek tek kenarı 15 yaptım 15+9=24 buldum. bunun gibi salladım ki aslında sallamak da sayılmaz ama yanlış da olabilir :) 2'sine kalem oynatmadım son soru ve kareyi 3'e böldükleri soru. ygs5=28k edebiyatta başarılar arkadaşlar.
  • 10k ya çekerim dedim ygs 30kydı mat kötü geldi. 50 edebiyatla anca düzelir 10k için

• ozzy190591 O kullanıcısına yanıt
    28 geo işaretlemişsin kalem oynatamadım diyosun asdfghjk. Ama hll iyi yapmışsın

• Unintend U kullanıcısına yanıt
    yok yav 2 soruya oynatamadım anlamadım soruları üsturuplu da sallayamadım kaldı 2'si, eyvallah :)
  • ygs5 90k mezunum 39 mat 8 geo işaretledim fakat emin olamadığım soru çok

• çekersin edebıyatla
  • ulan herkes 30 tane işaretlemiş, tek ben mı 24 tane yapabıldım ya. 9 da geometrı. ygs 5 33k. ben böyle işin... bu heyecanın Allah belasını versın
  • 28k ygs5. 30 mat 15 geo isaretledim ama yakin geleni kodladim direkt iyi salladim yani

• 60k ygs5.27 işaretledim 8 falan de geo.Hedefim tm3 19k idi.Artık zor.
  • Ben 150bininciyim tm de 40netim vardir halbuki sinavda uzulmustym herkes yapmistir cok basit diye hicmi yapamadiniz barzolar

• ygs 44k

mat 31 işaretledim
    geo 11 işaretledim
    odtü iktisat yalan mı oldu gencler veya kaç edeb yapmam lazım odtü için ? tm-13k lazım en kötü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.