Şimdi Ara

ilk 50k tmler matematik kritiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya Allah aşkına ne biçim sınavdı ya.ygsleri çözdüm dedimki bu sınavda 40 tane işaretlerim. Sonra polinomun o lanet sorularından sonra sıçacağımı anladım. Geometri en iyi dersin 18 tane işaretledim. Matematiktende 29 işaretledim. Ygs5 30k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs5 50 k mattan 31 tane işaretledim geometriden 16
  • Aynen lan polinoma gelene kadar harikaydi sonra bu ne olum dedim sonra da toparlayamadim. 36 isaretledim 10y cikar, 48k

• sence edebiyat kaç yaparsak 10k olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unintend

sence edebiyat kaç yaparsak 10k olur

45+
  • ygs-5 44k

30 tane mat 16 tane geo isaretledim. 15 k idi hedef. Su an mezuna kalmayi dusunuyorum.

• Edebiyat zor mu kolay mi olur kestiremiyorum yani cidden sinirlerin altüst. O nasıl geometriyi nasıl mat2ydi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mattan 31 geodan 9 işaretleyebildim.İşim edebiyata kaldı

• beyler hedefiniz kaca cekmekti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C7B11D00

beyler hedefiniz kaca cekmekti?
    matematikten 42-45 arasında soru işaretledim boşlarımı sayacak vaktim bile olmadı malesef yaptığım 35 sorudan falan eminim 7-10 soru arası ise yaptım o kadar eminim diyemiyorum umarım 38-40 bulur. geometri ise 28 işaretlerdim 22'sinden eminim 6'sını üsturuplu salladım mesela eşkenar dörtgen içine çember koymuşlar 9'u buluyordun geriye öteki taraf kalıyordu 15-20-25 diye düşünerek tek kenarı 15 yaptım 15+9=24 buldum. bunun gibi salladım ki aslında sallamak da sayılmaz ama yanlış da olabilir :) 2'sine kalem oynatmadım son soru ve kareyi 3'e böldükleri soru. ygs5=28k edebiyatta başarılar arkadaşlar.
  • 10k ya çekerim dedim ygs 30kydı mat kötü geldi. 50 edebiyatla anca düzelir 10k için

• ozzy190591 O kullanıcısına yanıt
    28 geo işaretlemişsin kalem oynatamadım diyosun asdfghjk. Ama hll iyi yapmışsın

• Unintend U kullanıcısına yanıt
    yok yav 2 soruya oynatamadım anlamadım soruları üsturuplu da sallayamadım kaldı 2'si, eyvallah :)
  • ygs5 90k mezunum 39 mat 8 geo işaretledim fakat emin olamadığım soru çok

• çekersin edebıyatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

çekersin edebıyatla
    ulan herkes 30 tane işaretlemiş, tek ben mı 24 tane yapabıldım ya. 9 da geometrı. ygs 5 33k. ben böyle işin... bu heyecanın Allah belasını versın

• 28k ygs5. 30 mat 15 geo isaretledim ama yakin geleni kodladim direkt iyi salladim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Stewartu

28k ygs5. 30 mat 15 geo isaretledim ama yakin geleni kodladim direkt iyi salladim yani
    60k ygs5.27 işaretledim 8 falan de geo.Hedefim tm3 19k idi.Artık zor.
  • Ben 150bininciyim tm de 40netim vardir halbuki sinavda uzulmustym herkes yapmistir cok basit diye hicmi yapamadiniz barzolar

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇölKAPLANIFAHRETTİNPAŞA

Ben 150bininciyim tm de 40netim vardir halbuki sinavda uzulmustym herkes yapmistir cok basit diye hicmi yapamadiniz barzolar
    ygs 44k

mat 31 işaretledim
    geo 11 işaretledim
    odtü iktisat yalan mı oldu gencler veya kaç edeb yapmam lazım odtü için ? tm-13k lazım en kötü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.