Şimdi Ara

İLK AKILLI TELEFON S3 MÜ G2 Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu akıllı telefonlara artık bende geçmek istiyorum. İLK hedefim bütçeden dolayı(1000 tl civarı) samsung s3 olarak başladım fakat incelerken lg g2 yi görünce kafam karıştı
    sık sık telefon değiştiren biri değeilim ve hele hele bu fiyatları verirsem en az 3 sene kullanırım ben o telefonu oda en az diyorum.. o yüzden beni uzun süre götürecek yormiyacak bir tel almak istiyorum. genel kullanımım müzik,foto,sms artık hali ile whatshapp ve tabiki internet. birazda oyun olur işte.. bunun dışında öyle pek aman aman kullanacağımı sanmıyorum.
    KAFAMA TAKILANLAR;
    1) LG DE ÖZELLİKLE ŞU BATARYANIN DEĞİŞMEMESİ OLAYI KAFAMA TAKILDI. 2 SENE SONRA BATARYA ÖLMEYE BAŞLDI NE HALT YİYECEZ ?
    2) G2 NE KADAR SÜRE S3 NE KADAR SÜRE GÜNCELLEME ALIR SİZCE? İKİSİDE ANDORİD 5,0 GÖRÜR DİYOLAR ?

tüm bunlardan sonra 1100 tl ye s3 alsam benim işimi görür mü? yoksa biraz daha kasıp yılbaşından sonra tahminen 1400-1350(lg garantili) tl civarına lg g2 mi alsam? yada başka TEL öneriniz var mı?

EDİT; araştırmaya devam ederken bu general mobile discovery 16 gb tel i gördüm. fiyat inanılmaz zaten. kullananlar memnunuz diyor genelde ama sonuçta bilinmedik bişi. bunun hakkında bilgi olan var mı?

EDİT 2 ; s3 hatta tüm samsung ürünlerinden vazgeçtim şu an :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-3434 -- 11 Aralık 2013; 0:19:26 >

• batarya ölürse kasayı açarlar yeni batarya takarlar, benim telefonda da batarya değişmiyor ama 3 yıl oldu bişey olmadı, s3le g2 kıyaslanmamalı, bence uzun süreli kullanım için g2 daha iyi tercih olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

batarya ölürse kasayı açarlar yeni batarya takarlar, benim telefonda da batarya değişmiyor ama 3 yıl oldu bişey olmadı, s3le g2 kıyaslanmamalı, bence uzun süreli kullanım için g2 daha iyi tercih olacaktır

BU ARALAR Bİ HAYLİ G2 ye doğru yanaştım hata haftasonu almaya niyetlendim ama şu batarya olayını öğrennice biraz kuşkulanmıştım. birde fiyat meselesi işte almaya karar verince fiyat yüksek geldi bi anda :) ve tekrara s3 ü düşündürdü o yüzden bana. neyse yılbaşı kampanylarından umutluyum artık..

bu arada avatar çok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

batarya ölürse kasayı açarlar yeni batarya takarlar, benim telefonda da batarya değişmiyor ama 3 yıl oldu bişey olmadı, s3le g2 kıyaslanmamalı, bence uzun süreli kullanım için g2 daha iyi tercih olacaktır
    kesinlikle G2 al biraz daha bekleyip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

kesinlikle G2 al biraz daha bekleyip

Alıntıları Göster
    s3 ün modası geçti ya. donanımı bayat artık onun..
    3 sene kullanacam diyosan birazdaha sabret araştırmaya devam et.. lumia cephesinede bak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

s3 ün modası geçti ya. donanımı bayat artık onun..
    3 sene kullanacam diyosan birazdaha sabret araştırmaya devam et.. lumia cephesinede bak istersen..

windoes 8 e karşı pc den bi alarjim var:) o yüzden lumia pek mümkün dğeil. ama şu experia sp felan çok öneriliyor?
  • Ikısı arasında kesınlıkle g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Ikısı arasında kesınlıkle g2

aslında bu g2 yi baya uygun fiyatlara buldul 1250 1300 tl gibi ama garantileri lg türkiye değil. ihracat cı firma garantileri olduğu için yanaşmak istemedim onlara
  • Bıraz sans paralel ıthalat ben sp yı 1250 ye aldım o zamanda 1000 e paralel vardı almadım ama alıp hala sorunsuz kullanan arkadaslarımda var mesela.ama ben garantıcıyım bıraz
  • usta çılgın mısınız siz yıl olmuş 2014 millet marsa uzay aracı gönderiyor siz tarihi eser Cortex-A9 işlemcili S3 almayı düşünyorsunuz telefonu açtığınız an kasacak kusacak hatta açılırken bile kasacak ne işlemcisi adam gibi ne kamerası ne bataryası ne ekranı yapayın gözünüzü seveyim o parayı bana verin ben size kendi ellerimle telefon üretirim bin kat daha iyi olur s3 ten eski telefon almayın s3 önceden taa 2 yıl önce iyiydi şimdi geçti gitti araba değil bunlar 10 yıl öncenin teknolojisini kullanabilelim telefondan bahsediyoruz her zaman en yeni telefonları almalısınız yapmayın yavarıyorum size ya benim içim acıyor o verdiğiniz paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 10 Aralık 2013; 1:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

usta çılgın mısınız siz yıl olmuş 2014 millet marsa uzay aracı gönderiyor siz tarihi eser Cortex-A9 işlemcili S3 almayı düşünyorsunuz telefonu açtığınız an kasacak kusacak hatta açılırken bile kasacak ne işlemcisi adam gibi ne kamerası ne bataryası ne ekranı yapayın gözünüzü seveyim o parayı bana verin ben size kendi ellerimle telefon üretirim bin kat daha iyi olur s3 ten eski telefon almayın s3 önceden taa 2 yıl önce iyiydi şimdi geçti gitti araba değil bunlar 10 yıl öncenin teknolojisini kullanabilelim telefondan bahsediyoruz her zaman en yeni telefonları almalısınız yapmayın yavarıyorum size ya benim içim acıyor o verdiğiniz paraya

bende normalde senin gibi dşünüyorum ve gözümü g2 ye dikiyorum ama gel gör ki işin birde fiyat meselesi var. peki şu general mobile discovery işine ne diyosn ? fiyat 690 tl 12 taksit oda. tabi ki bir g2 etmez ama fiyat açısından değerlendirrisek nasıl. ben çok aman aman telefonda işler yapan biri değilim. dediğim gibi genelde konuş , msjlaş ,müzik, internet olcak. artı bide foto , video felan ama çok öyle herşeyi çekim ediyim diyen biri dğelim. e oyun zaten pek oynamam. oyun oynayacaksam pc den oynarım. bu açıdan dğerlendirisek o fiyata nasıl bir tel ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atilla-3434

quote:

usta çılgın mısınız siz yıl olmuş 2014 millet marsa uzay aracı gönderiyor siz tarihi eser Cortex-A9 işlemcili S3 almayı düşünyorsunuz telefonu açtığınız an kasacak kusacak hatta açılırken bile kasacak ne işlemcisi adam gibi ne kamerası ne bataryası ne ekranı yapayın gözünüzü seveyim o parayı bana verin ben size kendi ellerimle telefon üretirim bin kat daha iyi olur s3 ten eski telefon almayın s3 önceden taa 2 yıl önce iyiydi şimdi geçti gitti araba değil bunlar 10 yıl öncenin teknolojisini kullanabilelim telefondan bahsediyoruz her zaman en yeni telefonları almalısınız yapmayın yavarıyorum size ya benim içim acıyor o verdiğiniz paraya

bende normalde senin gibi dşünüyorum ve gözümü g2 ye dikiyorum ama gel gör ki işin birde fiyat meselesi var. peki şu general mobile discovery işine ne diyosn ? fiyat 690 tl 12 taksit oda. tabi ki bir g2 etmez ama fiyat açısından değerlendirrisek nasıl. ben çok aman aman telefonda işler yapan biri değilim. dediğim gibi genelde konuş , msjlaş ,müzik, internet olcak. artı bide foto , video felan ama çok öyle herşeyi çekim ediyim diyen biri dğelim. e oyun zaten pek oynamam. oyun oynayacaksam pc den oynarım. bu açıdan dğerlendirisek o fiyata nasıl bir tel ?

belirli programlar kullanmayacaksanız android almanız zaten başlı başına hata olur GM Discovery o fiyata iyi ama işlemcisi günlük kullanımda berbat uzun soluklu olmaz ve gereğinden çok kalitesiz bir telefon, 100tl falan daha fazla ekleyerek işlemcisi adam akıllı olan Xperia L almanızı öneririm S3 ten daha iyidir bu telefon ekran hariç her konuda çok daha iyidir gerek işlemci gerek kamera gerek batarya müzik kalitesi ıvır zıvır her konuda s3 ten daha iyidir, illa andorid isterim ben derseniz Xperia L den şaşmayın o bütçede. Arttırabilirseniz Nexus 4 ve xperia SP de seçeneğiniz arasına girer ama sakın S4 mini ve S4 almayın

ama size wp8 almanızı öneririm öyle program manyağı biri değilseniz android ile işiniz olmasın zaten uzun solukludur wp8 telefonlar ve 600 liralık Lumia 520 2000 bin tl lik androidlerden daha stabil daha hızlıdır, size lumia 820 almanızı öneririm, lumia 925 ile aynı performansa sahiptir, kamerası da bulunduğu segmentin en iyisidir, 900-1000tl ye bulabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

belirli programlar kullanmayacaksanız android almanız zaten başlı başına hata olur GM Discovery o fiyata iyi ama işlemcisi günlük kullanımda berbat uzun soluklu olmaz ve gereğinden çok kalitesiz bir telefon, 100tl falan daha fazla ekleyerek işlemcisi adam akıllı olan Xperia L almanızı öneririm S3 ten daha iyidir bu telefon ekran hariç her konuda çok daha iyidir gerek işlemci gerek kamera gerek batarya müzik kalitesi ıvır zıvır her konuda s3 ten daha iyidir, illa andorid isterim ben derseniz Xperia L den şaşmayın o bütçede. Arttırabilirseniz Nexus 4 ve xperia SP de seçeneğiniz arasına girer ama sakın S4 mini ve S4 almayın

ama size wp8 almanızı öneririm öyle program manyağı biri değilseniz android ile işiniz olmasın zaten uzun solukludur wp8 telefonlar ve 600 liralık Lumia 520 2000 bin tl lik androidlerden daha stabil daha hızlıdır, size lumia 820 almanızı öneririm, lumia 925 ile aynı performansa sahiptir, kamerası da bulunduğu segmentin en iyisidir, 900-1000tl ye bulabilirsiniz

Nexus 4 ve xperia SP bu ikisini detaylı inceleyeceğim. sağolasın

• atilla-3434 A kullanıcısına yanıt
    önemli değil, konumu inceleyin yararı dokunur

http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/f_//tm.htm#77687864
  • quote:

yarın bunun baştan aşağı okuyacağım.. :)
  • quote:

quote:

yarın bunun baştan aşağı okuyacağım.. :)

Alıntıları Göster
    sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

İLK AKILLI TELEFON  S3 MÜ G2 Mİ?

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:36:23 >

• cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu,he bugunde uykusuz kaldın sabah dukkanı gec acarsın artık gıttı ıkı uc tane guzelım dıscovery musterısı.2003 ten berı yazdıgın 500 mesajın ustune bugun 200 mesaj yazmıssın emege saygım var dıyecegımde yalana saygım yok

BU ARADA DISCOVERY SATISLARINI NASIL ETKILER BILEMEM AMA MILLETI KERİZ YERINE KOYDURMAMAK ICIN DISCOVERY ALMADAN ONCE..

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm ZİYARET EDINIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grndy80 -- 10 Aralık 2013; 8:06:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu,he bugunde uykusuz kaldın sabah dukkanı gec acarsın artık gıttı ıkı uc tane guzelım dıscovery musterısı.2003 ten berı yazdıgın 500 mesajın ustune bugun 200 mesaj yazmıssın emege saygım var dıyecegımde yalana saygım yok

BU ARADA DISCOVERY SATISLARINI NASIL ETKILER BILEMEM AMA MILLETI KERİZ YERINE KOYDURMAMAK ICIN DISCOVERY ALMADAN ONCE..

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm ZİYARET EDINIZ..
    okudukça araştırdıkça kafa karıştı :) son durum g2(büt.em olsa düşünmeden alırım ama bunu almam için yılbaşını beklemem gerek. kampanyalar olur diye umut ediyorum), nexus 4 , experiz sp gibi.. lg g ve nexus 5 de kafa takılanlardan.. ama bu nexus 5 in sadece ismi var kendisi nerede ? w8 e pcden alerjim olduğu için düşünmüyorum..

• G2 ile s3 kıyaslanmaz G2 ile note 3 kıyaslanır Nexus 5 e de bakmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

G2 ile s3 kıyaslanmaz G2 ile note 3 kıyaslanır Nexus 5 e de bakmanızı tavsiye ederim
    bu kıyaslamadan alcağın net cevap g2 dir.
    s3 kullanmış biri olarak açık ve net söylüyorum bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.