Şimdi Ara

Ilk araba yardim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic kadar yakar: Chevrolet Cruze 1.6 124 Hp.
    Tasarımı da çok daha güzel.

Citroen C4 1.6 120 Hp bakılabilir.Seri bir araç.

Bir diğer önerim ise sıfır almanız yönünde . Uzun süre kullanacaksanız özellikle 0 km alın. Ve ilk arabanızsa zaten ikinci ele fazla yanaşmayın ağzınızın yanma olasılığı epeyce yüksek.

Şu anda Seat Leon larda ciddi bir fiyat düşüşü var. Yeni kasası gelceğinden dolayı iyi fiyatlara veriyorlar. 1.4 TSI 122 Hp harika bir seçim olur.

Bir diğer seçenek Opel ailesinden. Astra 1.4 Turbo Enjey Plus bence sağlam diğer alternatif.

Ben olsaydım Leon üzerinde yoğunlaşırdım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscaldiran

quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

47,5 civarına 0 premium otomatik civic alınabilir. Yalıtım ön plandaysa focus otomatik de alınabilir. Ama performans istediğiniz için ben civic'in güncel kasasını öneriyorum. Yeni kasada yalıtım sorunu giderilmiş az da olsa.

Keske, ama Premium 52.240 lira.. :(

liste fiyatı o ama 48bine elegance alanlar vardı galiba forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

çok uzun yazmışsın okumaya üşendim

• quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Hocam tercihlerini biraz daraltırsan forumdakilerin cevaplaması daha kolay olur... golf,a3,corolla,auris kasa değiştirecek...Türkiye şartlarında ben olsam 2000motor almazdım en fazla 1600 alırım...Hem yakıtı fazla yakar hemde vergileri pahalı...Tabi yakıtı tüp taktırırsanız yakıt problemi kalmaz...Yeni İ30 ve focus powershift bunlarada bakın derim...

Cok tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Civic kadar yakar: Chevrolet Cruze 1.6 124 Hp.
    Tasarımı da çok daha güzel.

Citroen C4 1.6 120 Hp bakılabilir.Seri bir araç.

Bir diğer önerim ise sıfır almanız yönünde . Uzun süre kullanacaksanız özellikle 0 km alın. Ve ilk arabanızsa zaten ikinci ele fazla yanaşmayın ağzınızın yanma olasılığı epeyce yüksek.

Şu anda Seat Leon larda ciddi bir fiyat düşüşü var. Yeni kasası gelceğinden dolayı iyi fiyatlara veriyorlar. 1.4 TSI 122 Hp harika bir seçim olur.

Bir diğer seçenek Opel ailesinden. Astra 1.4 Turbo Enjey Plus bence sağlam diğer alternatif.

Ben olsaydım Leon üzerinde yoğunlaşırdım sanırım.

Tesekkurler. Chevrolet ABD dekileri gordum. Oradaki kalitede degiller malesef. Diger galerileri de dun gezdim. Herkesin kafasi oyle karisikki. Sirket yonetiminden talimat bekliyorlar OTV ile ilgili falan.. Benden fena durumda bazilari :)

• C180

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai elantra çokk ii bir seçim olur sizin için ayrıca ilk kontağı siz çeviririsiniz.2. ellere gerek yok.hyundai elantra çokk i bir araba test sürüşü yapmıştım i30 da çok güzel ama i30 u test etmedim.oda elantr kadar güzeldir die tahmin ediorum.benim tercihim elantradan yana.1.6 132 bg şehir dıkış yakıt tüketimi 5.2 benzinli araçalrın en az yakanı diyebilirim.performansına göre.asfaltta ii koltuğa yapıştırır.
  • Onceki gun Seat Nissan ve Opel bayilerine ugradim. Qasqai ve Leon pek hosuma gitmedi ama Astra guzel..
  • Bir de Golf 7 cikacakmis. Ne zaman bayilerde olur bilgisi olan var mi? Eger Golf 6 da karar kilindiysa Golf 7 beklenmeli mi? Bir de Confortline ve Highline arasinda donanim disinda ic malzeme kalitesi bakimindan fark var mi?
  • Yeni bilgi: Artik 52.000 e kadar cikabilirim, ve ikinci elden vazgectim. Adaylar azaldi en azindan :)
    Artik daha cok fikir/tavsiye gelir insallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscaldiran -- 11 Ekim 2012; 1:49:21 >
  • 1.16i sahibi olarak size kendi aracimi tavsiye etmiyorum.. 2+1 kisi olarak dusunurseniz arka koltuk o kadar ferah degil , ayrica bagaji da cok genis degil (bebek arabasi sigar ancak baska bir sey icin yer kalmaz).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.