Şimdi Ara

İlk araç Max 40 bin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlanıma bakabilirsiniz. Ben de Ekim ayında bu amaçla almıştım. Taş gibi motoru var.
  • focus 2 ghia düşük km bulunabilirse
    bravo
  • Peugeot 301 bakabilirsin hocam 1.6 hdi da saglam motordur ve kullanirken 1.3 ten daha fazla keyif verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Peugeot 301 bakabilirsin hocam 1.6 hdi da saglam motordur ve kullanirken 1.3 ten daha fazla keyif verir.

Bu araçları bir çok kişi bana iletti. Siz kullandınız mı artı ve eksileri nelerdir?

• Bu fiyata alınacak en mantıklı fp aracı kia cerato 2008 1.6 ex dsl advance'dir.
    115 beygir dizel 255 tork ile hem mükemmel bir performans, hem de fiyatının çok üzerinde bir konfor bulacağınız araçtır.
    Bu araçla istanbul'dan Bursa'ya gittim, bildiğin uçan halı. Yolu ve hızı hissettirmiyor.
    Bugün 40 bine araç alacak olsam ilk tercihim olurdu. Temizini bulursan, sadece periyodik bakımlarıyla yıllarca hizmet edeceğini düşünüyorum. Yine buradaki forumdan araştırmıştım.
  • Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum 🙏 araştırmalar sonucu 2013 Aveo 1.3 ltz paket almaya karar verdik . Temizini düşmesini bekliyoruz . Fiyat bandını ona göre arttırdık .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

quote:

Peugeot 301 bakabilirsin hocam 1.6 hdi da saglam motordur ve kullanirken 1.3 ten daha fazla keyif verir.

Bu araçları bir çok kişi bana iletti. Siz kullandınız mı artı ve eksileri nelerdir?

Alıntıları Göster
    Hocam ben kullandim arti yanlari az yakit bol perfornmans, sorunsuzluk, geniş iç hacim, bilinen ve çok kullanilan motorunsağlamlıgı ve ucuz yedek parca fiyatlari. Bunlarin yaninda konfor, iç malzeme kalitesi, ergonomi pek beklememek lazim yani bu araba sizi a noktasindan b noktasina uzun sure sikintisiz mumkun olan en dusuk maliyetle goturur getirir temek otomobil işlevlerini karşılar başka da bi olayi yoktur. Bence guzel bir arac piyasasi da hizli ben hatasiz boyasiz llanini 44 bin liraya aldim gecen sene bu sene biraz daha artti fiyatlar ama yine bu civarlarda fiyatlara da bulunabiliyor hatasiz boyasiz araclar.

Bundan once 1.3 90 hp punto kullandim her ne kadar 90 beygir olsa da kullanimi pek zevk vermiyor donanim olarak birkac ekstra ozelligi vardi ama hertarafi hemen soyuluyordu falan su an 301 den memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D3B67370

Sorunlu deniyor o araçlar için yakıt püskürtmesi vs
    Kim diyor?
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Motor zorlandığı zaman yakıt püskürtme yapıyormus motoru korumak için çok yakıt harcıyor diyorlar

• quote:

Hocam ben kullandim arti yanlari az yakit bol perfornmans, sorunsuzluk, geniş iç hacim, bilinen ve çok kullanilan motorunsağlamlıgı ve ucuz yedek parca fiyatlari. Bunlarin yaninda konfor, iç malzeme kalitesi, ergonomi pek beklememek lazim yani bu araba sizi a noktasindan b noktasina uzun sure sikintisiz mumkun olan en dusuk maliyetle goturur getirir temek otomobil işlevlerini karşılar başka da bi olayi yoktur. Bence guzel bir arac piyasasi da hizli ben hatasiz boyasiz llanini 44 bin liraya aldim gecen sene bu sene biraz daha artti fiyatlar ama yine bu civarlarda fiyatlara da bulunabiliyor hatasiz boyasiz araclar.

Bundan once 1.3 90 hp punto kullandim her ne kadar 90 beygir olsa da kullanimi pek zevk vermiyor donanim olarak birkac ekstra ozelligi vardi ama hertarafi hemen soyuluyordu falan su an 301 den memnunum

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim yorumların için.. Bütceye uygun bulursam alıcam bende , C-max ve bunlara bakıcam birde fusion olabilir..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.