Şimdi Ara

İLK AŞKINISS... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önümüze bakmak lazım değilmi

ahhh Betül ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: öslem

eskiden kadınlar ikayet ederdi şimdi erkeler ...baştan aşağıya bu topic i bi okuyun arkadaşlar siz erkeler sürekli şikayet ediyorsunuz.

Biz şikayet ediyoruz ama bizim şikayetlerimize başlamamızın nedeni sizlerin şikayetleriniz.
    Siz halinizden memnun olsanız yetinmeyi bilseniz biz de durmasını biliriz zaten.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: astarmh
    İşte olay burda ya aşk denen bir şey olsaydı zaten erkek aldatmazdı erkeklerin de kadınların da bazı konularda zahafı var..Herkes hiçbir şekilde aynı olmaz herkesin iç dünyası farklıdır psikolojisi farklıdır..Evet dediğin aşktan payımızı alıyoruz her zaman ama o payı almak biraz ağır alıyor..Çünkü insanın kendini bilmek gibisi yoktur..Mesela erkek tipleri vardır karakteri harika oturmuştur..Öyle aldatma konularının bile aklına gelmeyen,ne olursa olsun yine fırsatları kaçırmayı bilen karakterde insanlar..işte böyle tipler vardır kadınların istedikleri ama yine yaranamazsınız siz ömür boyu bir tatminsizlik içerisindesiniz size ne yapılsa asla tatmin olmazsınız daha değişik şeyler ararsınız ve karşınızdaki de elinden geleni yaptığı halde yine bir yerlerde bir şeyin eksik olduğunu hisseder ve arayış içinde olursunuz o arayış da sizi bizi sürekli suç attığınız aldatma konusunu bu sefer siz yapmaya başlarsınız..Aşk ne diye sorarsanız bana sabırdır,sevgidir,saygıdır,sevgilini 3 yıl olsa bile geleceğini ümit ederek her geçen gün onu hasretiyle sevgilisini içinde hiçbir aşk tohumu eksilmeden bekleyen,fedakarlıktır..işte sadece bunlardan birkaçını yapın o zaman aşkın var olduğuna inanırım..Aşka hayatın tasasız tarafıyla bakmayı bilmektir ne kadar da haliniz kötü olursa olsun onun yerinin farklı olduğunu bilmektir..Onu hayatın kötü anlara değil güzel yerlerine koyarak hayal kurmkatır..İşte yeni nesil kızlar bunu yapmaya başladığınız da zaten aldatma denen olay kalkacaktır..İçinizde kötü düşüncelere zemin hazırlamayacaktır..Ben daha bunu yapan ben görmedim belki dışarda bir yerde beni bekliyor..Ama dediğim gibi aşk sadece DVD filmlerde kaldı..Gerçek sadece bir yalan..
    görüşürüz..

Aynen katılıyorum size,ancak aşk hâlâ var,sadece gerçek aşkı bulmak zor,her önüne gelen aşık oldum diyor ama alakası yok.2 kişi arasındaki gerçek aşk ise bitti gerçekten de bitti artık ben göremiyorum birbirini gerçekten deliler gibi seven bir çift...
    Birisi aşık oluyor diğeri ise onun aşkına karşılık veriyor veya ikisi de aşık değil ama moda oldu diye v.s birlikte oluyorlar...
    Günümüzün aşk-sevgi arkadaşlık ilişkilerinden iğreniyorum,millet ne hallere geldi artık.

ben ce sorun inanç eğer inanırsan görüsün ...eski aşklar deyip duruyoruz ama hepimiz aynı şeyi özlüyorus temiz ,sadık bir ilişki ...

İnanç mı artık onu da geçtim acaba benim sevgimi kaldırabilcek bir kalp var mı bilmiyorum..Bence bu sevgi çok ağır gelir onun kalbi bile bunu taşıyamacak kadar yorgun düşer..Eğer inanç işe yarasaydı,kimse aşksız kalmazdı o yüzden inançtan önce başka şeyler öne çıkmalı..

• quote:

quote:

kalbi olan bunu hissedebilen kişi sever az yada çok ama seviyor seviliyorsunuz işte ,önemli olan değer bilmektir ;erkeler sever ama değer bilmez...

Biz burda erker değer bilir bilmez savaşı vermiyoruz..Sadece o çok saydığınız aşk değerinin nelere bağlıantılı olarak oluştuğunu açıklamak istedik..erkekler değer bilmez diye hiçbir şey yok belki sen de çok iyi bir kız olabilirsin ama genellemenin içine sen de giriyorsun eninde sonunda sen de o davranışı yapıyorsun..Hayır ben yapmam demeyin..Biz aşk olsun istiyoruz ama temeli ve aracı olan parayla değil,sevgi ve saygıyla..

bu yaşıma kadar bir erkeğin kendisini gerçekten seven bir kıza hakettiği değeri verdiğini görmedim. bahsettiğiniz tipte kızlar var doğrudur ama ne hikmetse erkeklerde hep onları görüyo hiç düzgün kızları gören yok.ayrıca size sadece çıkarcı, rol yapmayı bilen aldatan vsvs bu tipte kızlar yarar. siz sadece bir kızı görüp beğenirsiniz elde etmek için herşeyi yaparsınız sonra kız biraz sizi sevdiğini belli etse hemen herşey biter sıkılırsınız hepiniz aynısıınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 10 Mart 2007; 15:02:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

quote:

kalbi olan bunu hissedebilen kişi sever az yada çok ama seviyor seviliyorsunuz işte ,önemli olan değer bilmektir ;erkeler sever ama değer bilmez...

Biz burda erker değer bilir bilmez savaşı vermiyoruz..Sadece o çok saydığınız aşk değerinin nelere bağlıantılı olarak oluştuğunu açıklamak istedik..erkekler değer bilmez diye hiçbir şey yok belki sen de çok iyi bir kız olabilirsin ama genellemenin içine sen de giriyorsun eninde sonunda sen de o davranışı yapıyorsun..Hayır ben yapmam demeyin..Biz aşk olsun istiyoruz ama temeli ve aracı olan parayla değil,sevgi ve saygıyla..

bu yaşıma kadar bir erkeğin kendisini gerçekten seven bir kıza hakettiği değeri verdiğini görmedim. bahsettiğiniz tipte kızlar var doğrudur ama ne hikmetse erkeklerde hep onları görüyo hiç düzgün kızları gören yok.ayrıca size sadece çıkarcı, rol yapmayı bilen aldatan vsvs bu tipte kızlar yarar. siz sadece bir kızı görüp beğenirsiniz elde etmek için herşeyi yaparsınız sonra kız biraz sizi sevdiğini belli etse hemen herşey biter sıkılırsınız hepiniz aynısıınız.

Aynı memleketten olduğumuz belli oldu:) Bahsettiğin tipte bir yaratık değilim ben..Düzgünlerini de gördüm ama seni bir yere kadar idare eden sonra birden o içindeki canavarı gösteren tipleri de gördüm hatta benim mesleğim senin mesleğinden daha iyi deyip de bırakanları da gördüm..Fedakarlıkları belli bir yere kadar olanları da gördüm..Bazı kalıplaşmış fikirler olduğu da kesin bir şey..hepimizi bun da hem fikiriz..Gerçekten de aşkı özlemişiz..Çünkü insana verilen önemin azaldığı şu dönemde aşkı bırakın biz kendimizi bile sevemiyoruz hep şikayet ediyoruz..O yüzden devir maddiyata dayalı çıkar ilişkilerine bürünmüş insan toplulularıyla dolmuş..İSter istemez millet de o yoldan gidiyor..Uzun lafın kısası eğer hayalinizi kurduğunuz kızla karşılaşırsanız hiç kaçırmayın iş işten geçmeden..
    There is no love just lie..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 10 Mart 2007; 15:15:26 >

• quote:

Aynı memleketten olduğumuz belli oldu:) Bahsettiğin tipte bir yaratık değilim ben..Düzgünlerini de gördüm ama seni bir yere kadar idare eden sonra birden o içindeki canavarı gösteren tipleri de gördüm hatta benim mesleğim senin mesleğinden daha iyi deyip de bırakanları da gördüm..Fedakarlıkları belli bir yere kadar olanları da gördüm..Bazı kalıplaşmış fikirler olduğu da kesin bir şey..hepimizi bun da hem fikiriz..Gerçekten de aşkı özlemişiz..Çünkü insana verilen önemin azaldığı şu dönemde aşkı bırakın biz kendimizi bile sevemiyoruz hep şikayet ediyoruz..O yüzden devir maddiyata dayalı çıkar ilişkilerine bürünmüş insan toplulularıyla dolmuş..İSter istemez millet de o yoldan gidiyor..Uzun lafın kısası eğer hayalinizi kurduğunuz kızla karşılaşırsanız hiç kaçırmayın iş işten geçmeden..

evet aynı memleketteyiz. bende diyorumki sizler bu bahsettiğiniz tipte kızı bulsanızda(istediğiinz gibi) kıymetini bilmiceksiniz buna eminim hatta bu konuda tecrübeliyiim. kız aradaki bütün farkları kapatsada, erkekten üstün olduğunu görmezden gelsede kıymetini bilmezsiniz bu seferde başka şeyler istersiniz. ben aşkın ne olduğunu bilmiyorum o yüzden özlemedim çünkü hem inancım yok hemde acı çekmeye tahammülüm. inş siz bulursunuz aradığınız aşkı. ama bulsanızda bişi değişmicek yine mutlu olamıcaksınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

kafanızı bu işlerle yormayın ders çalışın adam olun eger üniversiteye giremesseniz vay halinize..

üniversiteye girin okuyun mezun olun patronların emrinde çalışın (diplomalı amele bu devirde üni okuyanların çoğu)

2 yıl sonra iş alımı başlayacaktır firmamda

ALIN SİZE ÖRNEK... BURDA E-MAİL HAKKINDA BAHSEDİYOR FAKAT ŞU AN ÜNİVERSİTE OKUMAKLA PEK BİR FARKI YOK...

İşsizin biri, temizlik isleri icin Microsoft'a başvurur. İnsan
    Kaynakları, bir ön görüşmenin ardından test (yeri temizlemek) yaparlar
    ve "işe alındın, e-mail adresini ver, sana başvuru formunu göndereyim,
    aynı zamanda, işe başlamak için geleceğin günü bildiririm" der.

Adam çaresiz, bilgisayarının, ve dolayısıyla e-mail adresinin
    olmadığını söyler. İnsan Kaynaklarından, onun adına üzüldüklerini,
    fakat e-mail'i yoksa, kendisinin de varolmadığını ve kendisi de
    olmadığı için işe alınamayacağını söylerler.

Adam umutsuzca, ne yapacağını bilmeden, cebinde sadece 10$ ile çıkar.

Ve bir markete girerek 10 kiloluk bir kasa domates alır. Kapı kapı
    dolaşarak, 2 saat içersinde sermayesini ikiye katlar. İşlemi birkaç kez
    daha tekrar eder ve aksam eve döndüğünde 60$'i vardır.

Ve bu şekilde yaşayabileceğini anlar, her sabah erkenden evinden çıkar
    ve aksam geç saatlere kadar çalışır, ve her gün parasını üçe, dörde
    katlar. Az bir zaman sonra, bir el arabası alır, bunu bir kamyonla
    değiştirir ve bir sure sonra artık, birçok araçtan oluşan bir nakliye
    şirketi sahibidir.

5 sene geçer, adamımız Birleşik Devletlerin en büyük gıda nakliye
    şirketlerinden bir tanesinin sahibidir artık. Artık ailesini ve
    geleceğini düşünmektedir, ve hayat sigortası yaptırmaya karar verir.
    Bir sigorta şirketini arar, kendine uygun bir plan seçer ve konuşma
    biterken, sigortacı, teklifi gönderebilmek icin adamın e-mail adresini
    ister. Adam e-mail 'inin olmadığını söyler

"Şaşırtıcı, der sigortacı, e-mail'iniz yok ve bu hanedanlığı
    kurabildiniz, düşünün, ya bir de e-mail adresiniz olsaydı."

Adam düşünür ve su cevabi verir: - Microsoft'ta temizlikçi olurdum!!

Bu hikayeden alınacak dersler :

1- İnternet, hayatinin tek çözümü değildir.

2- Eger Microsoft'ta temizlikçi olmak istiyorsan e-mail adresi edinin.

3- Eğer e-mail'in yoksa ve çok çalışıyorsan, zengin olabilirsin.

4- Eğer bu hikayeyi e-mail vasıtası ile aldıysan, temizlikçi olma
    sansın milyoner olma sansından daha fazla.

vaay güzel öykü

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

evet aynı memleketteyiz. bende diyorumki sizler bu bahsettiğiniz tipte kızı bulsanızda(istediğiinz gibi) kıymetini bilmiceksiniz buna eminim hatta bu konuda tecrübeliyiim. kız aradaki bütün farkları kapatsada, erkekten üstün olduğunu görmezden gelsede kıymetini bilmezsiniz bu seferde başka şeyler istersiniz. ben aşkın ne olduğunu bilmiyorum o yüzden özlemedim çünkü hem inancım yok hemde acı çekmeye tahammülüm. inş siz bulursunuz aradığınız aşkı. ama bulsanızda bişi değişmicek yine mutlu olamıcaksınız.

Walla önceki yazılarımı okuduysanız aynı şeyleri savunuyoruz hiçbir fark yok..Aynı şeyleri ben de kız cephesi için düşünüyorum:)Zaten aradığın kişi bulsan daha ne isteyeceksin ki??İstisnalar hesabını unutmayalım

• aynı şeylerde siz erkekleri savunuyosunuz ben kızları. kızların parayla ilgilendiğini söylüyo bütün erkekler şunuda unutmamak lazım yaşamak için para lazım mantıklı olmak lazım. aşk sevgi vs bunlar sadece elde edene kadar devam eder sonra parasız napıcaksınız biribirinizmi yiceksiniz.ayrıca bazı farklarda mutsuzluk getirir. neyse Allah herşeyin hayırlısını versin herkese.
  • sen okumamışsın benim yazdıklarımı aynı düşünüyoruz her neyse............ iki saat tekrar yazmayacağım yoruldum artık...
  • okudum hepsini aynı düşünüyoruzda farklı cephelerden dedim bende.
  • ilk ve tek aşkım onsuz bir hayat düşünemiyorum merve'm benim seni çoookkk seviyorum desem bile az ben sana aşığım
  • herkes aynı şekilde,,, çevresindeki örnekleri veriyo doğal olarakk
    benm gördüklerimde hep kızlar çok seviydu erkkler yüs vermiodu maleseff
    zaten karşılıklı aşk yok yaa ne acı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7lerin efendisi

herkes aynı şekilde,,, çevresindeki örnekleri veriyo doğal olarakk
    benm gördüklerimde hep kızlar çok seviydu erkkler yüs vermiodu maleseff
    zaten karşılıklı aşk yok yaa ne acı ki

Benimki karşılıklı ama aşka inanmıyorum tüh..
  • AŞKA İNANMIYOSAN AŞIK DEİLSİNDİR ARKADAŞ
    GENELDE GERÇEK AŞKI TATMAYANLAR AŞKA İNANMIYO ZATENN
  • Ya kardeşim aşk niymiş yaw. Bırakın. Sürünmeyelim. Bende sevdim ne oldu. Bak kafayı yedim. İlk sevgilim mi? Adı. Aklıma bile getirmek istemiyorum. Safiye
  • AŞK ACISINI ÇEKMEYE ALIŞMIŞ OLANLAR AŞIK OLMADAN DURAMAZLAR
    YANARSIN İÇİN ACIR AMA YİNE DE AŞK ARARSIN...
  • Cebinde paran varsa, altında güzel bi araban, kariyer sahibiysen ya da biraz kıroysan eğer sana aşık olurlar. İstisnalarda var tabi ki. Ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Sende sev ama sevilme modundayım.
  • Aşk var arkadaşlar,siz yaşamamışsanız gerçek aşkı hiç boşuna yok demeyin ne olduğunu anlayamazsınız!
  • diabloxt a kesinlikle katılıyorum siz aşkı yaşamamışınıs ve aşık görmemişinis
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.