Şimdi Ara

İlk B550 anakartı görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaç sene daha bu VGA illetini çekeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Kaç sene daha bu VGA illetini çekeceğiz?
    vga girişli monitörler emekli olunca..
  • Nasıl emekli olunca?
    Hala Çin'deki üretim bantlarından her saniyede onlarca adet sadece VGA girişi olan monitör çıkıyor.
    Anakart üreticileri kaldırmamakta inat ediyor. AMD, İntel, NVİDİA yongalarından bunu kaldırıyor. Anakart firmaları müspet yaparcasına bu sefer Realtek vb. firmaların VGA yongalarını koyuyor.
    Anakart firmaları kaldırmayınca, bu sefer monitör firmaları da kaldırmıyor. Sadece VGA girişi olan monitörleri üretmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Mart 2020; 23:59:53 >
  • B550 ?

Tarihi eser AM2 anakartlar bile bundan çok daha dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Nasıl emekli olunca?
    Hala Çin'deki üretim bantlarından her saniyede onlarca adet sadece VGA girişi olan monitör çıkıyor.
    Anakart üreticileri kaldırmamakta inat ediyor. AMD, İntel, NVİDİA yongalarından bunu kaldırıyor. Anakart firmaları müspet yaparcasına bu sefer Realtek vb. firmaların VGA yongalarını koyuyor.
    Anakart firmaları kaldırmayınca, bu sefer monitör firmaları da kaldırmıyor. Sadece VGA girişi olan monitörleri üretmeye devam ediyor.
    amd ve nvıdıa nın yanına inteli de eklesen masadaki yumruk sonrası monitör üreteicilerinin şak diye vga yı kaldıracağınan harbiden inanıyormusun..allasen..
  • Aynı anakart üreticileri ekran kartı da üretiyor. Özellikle bu anakartın hitap ettiği kesime yönelik olan 60 70 dolarlık gt1030 vb. dip seviye kartlarda bile vga çıkışı yok artık. Ekran kartı üreticileri bu kartın üzerine bir realtek yongası koyup vga çıkışı eklemediler dersiniz? NVidia ile aralarındaki lisans anlaşmasından olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B550 anakartlarda pcie 4 olmayacak deniyordu sonradan karar mı değiştirildi?
  • Gamers Nexusyoutube
    AMD "B550" PCB Quality Analysis: ASRock B550A M Gaming Motherboard
    https://www.youtube.com/watch?v=8bZWHe-7Dlo

• 4 yıl sonra up edeceğim demiştim. Şuan ki işlemciler ve teknoloji ile ne durumda sistem?

DDR5 PCIE 5.0 gibi teknolojiler çıktı. Daha ne diyim.

Artık daha hızlı gelişiyor teknoloji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt

Hacım evin 2 sene kredisi kaldı. Evlendim 2 sene oldu borç harç da yok. 3 ay önce allaha şükür iyi kötü ayağımızı yerden kesecek araba aldık. Anlayacağın artık oyunlarda caddelerde piyasa yapıyoruz dnndndnd

• Maşallah maşallah. Darısı başıma inşallah. Yaş 25 ama kaydı değer bir şey yapamadık çalışmak dışında. He birde askere gittim. Mezun oldum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.