Şimdi Ara

İlk Bisikletim Hangisi olabilir?. 1.85 boy. 90 kilo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabam var, motosikletim vardı sattım.
    Bisiklete merak sardım ve araştırmalar yaptım.
    Forumda Kron 250 ve Salcano ng 650 modellerinden bahsediliyor.
    Benim boyum 1.85 kilom 90.
    Benim ölçülerinde birine kaç inç jant bisiklet seçmem lazım.
    Bir de bu iki modelemi bağlı kalmalıyım.
    Sadece Aliminyumdan oluşan bisikletlere baksam yeter mi?
    Teşekkür ediyorum.

• Alüminyum bisikletlere 29er modellere bakın. Sedona 729 ve Salcano nun modelleri uygun fiyatlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle nerde kullanıcağınıza karar verin ondan sonra seçim yapın,
    kilonuz ve boyunuz için min. 20 inch ve üzeri bir kadro almanız gerekir. Ayrıca gene fiziki ölçülerinizi göz önüne alırsak aldığınız bisikletin aktarım organlarının yeterince sağlam olması gerekir.

En önemliside bütçeniz ne kadar, ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Snake -- 6 Ocak 2013; 14:42:08 >
  • Genelde şehir içinde kullanacağım. işe git gel, sağa sola gidip geleceğim. Ama haftasonları kendimi dağlara da vurmak istiyorum
    Bütçe 300 - 500 arası arkadaşım.
  • 500-600 TL arası bir bisiklet işinizi görür, ancak tabii ki kilonuzu göz önüne alırsak bahsettiğiniz NG 650 size uymaz diye düşünüyorum. Hiç olmazsa aynakolu sağlam olmalı, ki o modelin idare edeceğini sanmam. Kron derseniz, xc 250 yetmez size, en azından xc 500 almalısınız ki biraz keyif alasınız. Ama onun da fiyatı 650 TL. Uygun ölçüyü bulabilirseniz Giant Snap modeli var ve iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.

• 20" size büyük gelir. Kendimden örnek vererek :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Call of Cthulhu -- 6 Ocak 2013; 19:04:33 >
  • cevaplar için çok teşekkür ediyorum yalnız bir arkadaş 20" büyük gelir derken diğer arkadaş en az 20" olması lazım demiş.
    Burada ikilemde kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Boyum 1.90 olur mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

cevaplar için çok teşekkür ediyorum yalnız bir arkadaş 20" büyük gelir derken diğer arkadaş en az 20" olması lazım demiş.
    Burada ikilemde kaldım.

www.mtbtr.com
    Doğru Bisiklet Seçimi
    http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=490

• alacağınız bisikleti denemeden almayın, ben kendi bindiğim bisikletlerin ölçüsüne göre yazdım. Her bisikletin kadro geometrisi farklı oluyor, kişisek rahatlık tercihide çok önemli, dolayısıyla kadro boyu tamaen kişisel bir tercih oluyor. Kimisi rahat bir pozisyon istiyor kimisi daha sportif o yüzden mutlaka alıcağınız bisiklete şöyle bir oturup kendinizi test edin

Verdiğiniz fiyt aralığındada gayet kendinize uygun bir bisiklet bulabilirsiniz, özellikle şu an kış olduğu içinde ciddi indirim alabilirsiniz. Benim size vereceğim en büyük tavsiye kilonuz ve şehir içi kullanıcağınız göz önüne alarak, aldığınız bisikletin lastiğin kalın (min 2.0 ve şehir için dişsiz) bir lastik olmasını öneririm hem bisikletiniz hemde sizin için daha rahat olur
    İyi Sürüşler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.