Şimdi Ara

İLK BOMBA PATLADI : Vodafone’dan Akıllı Telefonda Fiyat Devrimi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız, o kampanyayı şimdi gördüm ben de.
  • Turkcell Kurumsal'dan Vodafone Bireysele geçince, tam bana göre... Zaten aylık ortalama 125 Tl veriyordum Turkcell'e...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

Çok iyi satacaktır.

Tarife ücretine ek olarak üstüne cihaz taksidi ödenen htc, blackberry, ıphone gibi kampanyalar çatır çatır satarken bunun talep görmemesi imkansız.

Tabiki hitap ettiği kesim telefonla çok haşır neşir ve yüksek fatura üreten kesim. Ama diğer aboneler de unutulmadı + 1 tl Vodafone 840 + 845 kampanyası yapıldı bildiğiniz gibi

Desire HD'nin o RED kampanyası fiyatıyla ne kadar satacağını hep beraber görücez. Şuna adam gibi kampanya koysalar ya. Umarım kontratsız 1400TL fiyatı doğrudur yoksa büyük bi kısmı elinde patlar kırmızının. DHD beklememizin bi sebebi vardı i4'ün o fiyatları haketmediğini düşünüyoduk kırmızı geldi nerdeyse aynı fiyata sundu bu telefonu.Kontratsız 1401 TL dahi olsa sırf o red paketiyle millete kakalamaya çalıştığı için bozuk telefonumla yola devam edicem. Ayrıca garantili almak istiyoruz diye bekledik o kadar ama millet Desire fiyatına yurtdışından getirtirken Vodafone'un bu fiyatla getirmesi aşırı itici yaptı vodafone'u benim gözümde. DHD çıktığında yaptıkları öncelikli ülkeler açıklamasında Türkiyeyi söyleyip bu kadar süre sonra gelmesini saymıyorum bile. Vodafone TR pazarına girerken baya bi ümitlenmiştim fark yaratırlar diye ama sıfır. Neyse sadece o RED paketiyle sunulduğunu görünce "RED" görmüş boğa gibi oldum. Bu kampanyadan alanlara hayırlı olsun telefonları.

• Sitede ben mi göremedim yoksa siteye koymadılar mı henüz?
  • Hali hazırda yüksek fatura ödeyenler için güzel ama 24 ay taahhüt gerçekten büyük risk..
  • Arkadaşlar vodafone'a sorduğumda 3g'yi kullanabilmek için bu telefonda vodafone'hat takılı olmalı dendi. Böyle bir şey var mı? Turkcell hattımla bu sorun olur mu?

Bir de android marketlere telefonda herhangi bir güncelleme (firmware rom) vs yapmadan ulaşabiliyor muyuz. Samsunglarda ulaşılmıyordu vs?
  • Yahu 125 TL turkcelle ödüyorsun daha az neden ödemek istemiyorsunuz ben anlamıyorum yani kendi imkanların ile cihaz alamıyormusunuz? vodafone almak istiyorsan tarife al 56 TL 1500 dk konuşabilirsin örneğin cihazı da 12 ay taksitle alırsın daha az ödemiş olursun
  • Başkaları daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • vallahi kobifone hiçte iyi degil bence.

sadece red+ ile dhd alabilmek biraz insafsızca olmuş.156 lira ne demek yahu.

anca o tarifeyi kullananlar için hazırlanmış gibi.onlara zaten dokunmaz 11 lira aylık.

ben sadece internetli tarifeler bekliyorum iphone da ve desire da oldugu gibi

var mı böyle bir tarife düşüncesi senin bilgin vardır kobifone?
  • Desire HD rahat bulunuyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaMan

Yahu 125 TL turkcelle ödüyorsun daha az neden ödemek istemiyorsunuz ben anlamıyorum yani kendi imkanların ile cihaz alamıyormusunuz? vodafone almak istiyorsan tarife al 56 TL 1500 dk konuşabilirsin örneğin cihazı da 12 ay taksitle alırsın daha az ödemiş olursun
    Vodafone ve sabit hatlar sınırsız olmalı,min. 500 sms olmalı; en az 1 GB'da data olmalı. Var mı 56 TL'ye?

Bana en uygunu Red gibi geldi. Varsa daha iyi öneriniz, memnun olurum.
  • bence en iyisi amerikadaki akrabalara DHD getirtmek 900 lira en azından android market açık... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: AveaMan

Yahu 125 TL turkcelle ödüyorsun daha az neden ödemek istemiyorsunuz ben anlamıyorum yani kendi imkanların ile cihaz alamıyormusunuz? vodafone almak istiyorsan tarife al 56 TL 1500 dk konuşabilirsin örneğin cihazı da 12 ay taksitle alırsın daha az ödemiş olursun
    Vodafone ve sabit hatlar sınırsız olmalı,min. 500 sms olmalı; en az 1 GB'da data olmalı. Var mı 56 TL'ye?

Bana en uygunu Red gibi geldi. Varsa daha iyi öneriniz, memnun olurum.
    ???
  • Bu ibareyi anlamadım ben? Kredi kartı ile ödeme yapınca, aylık 11 TL eklenmeyecek mi? Yada 6 aydır VF abonesi değilsek alamıyor muyuz yani? Bu mudur?

Cihazı başka yerden almakla, taahhüt vermenin farkı ne ola ki acaba?

Şartları sağlayamıyorsak diyelim, 11 TL verip alamayacak mıyız?

Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler, Samsung Wave 2, HTC Mini HD ve Nokia N8 modeli için 60 TL*12=720 TL değerindeki tutarı, HTC Desire HD modeli için 80 TL*12=960 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler. MNP ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 75 TL veya üzeri (Fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 12 Şubat 2011; 17:58:35 >

• red ile alacak olursam ayda 106 lira ödeyecem her yöne mini artı cepnetim var 25+8=33 10-15 sms atsam aşağı yukarı 6-7 milyon yapar toplam 40 lira 106-40=66 24 yıl taahhüt olduğuna göre 66*24=1584 e gelir türkcell den 12 ay taahhüt ile alacak olsam 12*106=1680 yapar 1 yılda 1680 ödemek nerede 2 yılda 1584 ödemek nerede tek problem 2 yıl uzun bir süre o zamana kim öle kim kala
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bu kriterleri sağlamayan aboneler, Samsung Wave 2, HTC Mini HD ve Nokia N8 modeli için 60 TL*12=720 TL değerindeki tutarı, HTC Desire HD modeli için 80 TL*12=960 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.

Böyle saçmalık olur mu? 12 ay taksit ödetip 24 aylık taahhüt istiyor. Yanlış mı anlıyorum? Başka ifadeyle, 24 ay taahhüt verebilmek için 12 ay taksit ödemek gerekiyor. Böyle enteresan kampanyaları Turkcell yapardı ama Vodafone da emin adımlarla aynı yolda ilerliyor.

Hayır anlamadığım her ay 80 lira taksit verdikten sonra gider taahhütsüz alırım, belki daha pahalı olur ama 24 aylık kelepçe takmamış olurum.

• Karttan kesilen tutar faturadan düşecekbu olay sacmalik değil kurumun kendine teminat sağlamiş olmasıdır.
  • Hmm,şimdi oldu.

Faturadan düşecekse, tamam. Onuda belirten bir yazı koysalardı keşke..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.