Şimdi Ara

İlk defa Amd toplıcam. önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence şuan taban amd işlemci 2500 barton dur bu işlemciyi 512 mb 333 mhz bi kingston ramle takviye edersen iyi bir performans alabilirsin board seçimi sana kalmış sonuçta epox ve msi in boardları örn:KT4AV1.0 yeterince işini görür
  • http://www.tomshardware.com.tr/howto/20011112/
    http://www.epoxtr.com/bios/bios.asp (alt tarafta o/c nasıl yapılıra tıkla dosyayı indir)
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=154

bu linklere bir bak genel bilgi için ama niye burda bu soruyu sordun. Yeni bir konu açsaydın ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 10 Kasım 2004, 15:01:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eserburak

quote:

Orjinalden alıntı: denostar

1) Ne AMD ne de INTEL babamızın oğlu değil.
    2) AMD kullanıcılarında sanki AMD kullanıcı-dostuymuş gibi bir izlenim oluşmuş. Öyle bir şey yok. Bunların hepsi pazar stratejisi. Zaman zaman işimize yarıyor o kadar. AMD daha INTEL'i pazar payında yakalamadan Sempron gibi bir saçmalığa girişti bi de yakalasa hatta geçse neler yapar siz düşünün.
    3) AMD'nin 64 bit olayı herkesin diline o kadar dolandı ki bir fikrimi söylemeden edemiyecem. İntel'in eli armut toplamıyo arkadaşlar 64 bitin çıkması gerektiği zaman çıkaracaktır. Siz yoksa İntel 64 bit işlemci teknolojisine sahip değil mi sanıyorsunuz? Hatta Çin'de çıkardı falan diye br şey duymuştum. İntel AMD'nin bilmem kaç katı işlemci anakart vesaire satacak da AMD kadar ARGE'si olmayacak öyle mi? Bir örnek verelim hemen BenQ 8ms. LCD monitör çıkardı bu SONY'den iyi teknolojiye sahip olduğunu mu gösteriyor?
    4) AMD'nin 64 bit işlemcisini şimdi alanlar bir buçuk 2 yıl sonra 64 bite geçildiğinde o teknolojiye sahip olacaklar ama acaba ellerindeki işlemci uygulamalar için yeterince hızlı olacak mı? İşlemciyi upgrade etmek istediklerinde anakartları uyacak mı? Bence bunun çok kısa bir dönem faydasını görecekler. Şu anda 32 bit olarak da çok iyi bir işlemci derseniz ona bir şey diyemem ama 64 bit olayı bence abartılıyo.

Sana kesinlikle katılıyorum... Eğer yeni bir sistem toplayacaksam ve fazladan rüzgara bırakacak yeşil dolarlarım yoksa AMD düşünürüm... O fırlatmaya acıdığım dolarların küçük bir kısmıyla da iyi bir soğutma sağlamaya çalışırım kasam için tamamdır...
    Üstelik AMD nin ucuz olması iyi olmadığı anlamına gelmiyor ki!!! Sadece Türkiye'ye ithal eden firma piyasada tutunabilmesi için satıcılara kota koyuyor ve üzerinden yüksek kar edemiyorlar son satıcılarda... O yüzdendir ki bilgisayarcılar sana hemen İntel Pentium satmaya kalkarlar, ama seni sevdikleri için olabilir mi bu sence???

+100.....0 ya da kaç tan yazacagımı bilemedim cok guzel konuşmusun Hll olsun

• AMD avukatı gibi olmuş biraz ama neyse...
    Bu arada Intel mi AMD mi diye tartışanlara

İntel socet775 3.0'ın bayilere geliş fiyatını yazmak istiyorum 155$+kdv
    Buda bize kaktırdıkları fiyat (argı oldu ama idare edin...) 205$+kdv Bilin bakalım neden AMD diye bağırıyoruuuuuuuuuzz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: survivorturk

AMD alma yanabilir... Şaka tabii ama ben yeni bilgisayar kullanıcaları için AMD nin uygun oldugunu dusunmuyorum. Bende dayıma toplamıştım AMD 2600+ BARTON + EPOX anakartlı bir sistem sitedeki yanmış AMD işlemciyide gorunce beni bir telaş aldı. Yanarsa ne yaparım diye ihale benim ustume kalacak yeni işlemci almam gerekecek...

Gecen ziyrate gittigimde bir bakayım dedim bilgisayarı açtıktan sonra sıcaklık 55 derece gosteriyor..

Benim sistemde ben kesinlikle 35 deereceden yukarı sıcaklık gormedim orjinal fanı ile

ayarını kurcalamadıktan sonra niye yansın? neden insanları amd den soğutuyorsunuz.yuksek sıcaklık o işlemcinin özelliğinden geliyor.adamlar ona göre yapmış ki o kadar kaldırıyor hatta daha fazlasını. içini rahat tutmak istersen 10 dolara extra soğutmalı fan al 5 derece daha çek aşşa.

• quote:

Orjinalden alıntı: eserburak

AMD avukatı gibi olmuş biraz ama neyse...
    Bu arada Intel mi AMD mi diye tartışanlara

İntel socet775 3.0'ın bayilere geliş fiyatını yazmak istiyorum 155$+kdv
    Buda bize kaktırdıkları fiyat (argı oldu ama idare edin...) 205$+kdv Bilin bakalım neden AMD diye bağırıyoruuuuuuuuuzz!!!

bir işlemcide 50 dolar kar ? çok fahiş...
  • ya sempron alın 2500+(91$)
  • benim arkadaşımın kafesinde 20 adet amd 2500 var. sabahtan akşama kadar bilgisayarlar açık çalışıyor ve
    daha ne reset attığını gördük nede yandığını. bunlar hurafe
    atalarımız ne demiz

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.