Bildirim
ilk defa diablo oynayacagim sorularim var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yine aynı mekanlarda oynamaya devam ediyorsun -
Sıkılma tarzi durumlar olmuyor mu heo ayni sey ayni yaratik ayni mekan falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu oynayanların çoğu 1000 saatin üstünde oynamışlardır. Konsolda bu kadar uzun oynanıyor mu bilmiyorum denemedim ama pc için konuşursak kendini bu kadar uzun saatler oynanabilirliği olan çok ender oyunlardan olduğunu söyleyebilirim. Gece gündüz deli gibi oynamadığın sürece çok uzun süre sıkılmazsın. -
Cevaplar icin tesekkurler
Sürekli hardcore modda oyna , gamepad kırma tehlikesi var ama oyundan maksimum zevki alırsın
ek paket geldiğinde günde 10-14 saat civarı oynuyorduk ona rağmen 2-3 ay sonra sıkıldık ama bu oyunda arkadaş bulman şart bence.oyunu almadan önce forumdan tada çevrenden birilerini bulsan güzel olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ungalath
ek paket geldiğinde günde 10-14 saat civarı oynuyorduk ona rağmen 2-3 ay sonra sıkıldıkama bu oyunda arkadaş bulman şart bence.oyunu almadan önce forumdan tada çevrenden birilerini bulsan güzel olur.
Hocam 2 3 ay idare etse iyi acikcasi, gta v ve unity gelicek
Valla hocam kişiden kişiye göre değişir. Ben d1 i 1 kere baştan sona bitirip birdaha elimi sürmedim. Diablo 2 yi rahat 7 8 yıl oynadım. Diablo 3 ü başta oynadım biraz ara verdim ROS çıktığından beri oynuyorum. Artık iş güç dolayısı ile fazla çeşit oyun oynamıyorum.
Ama bi başkası diablo 2 yi görünce iyy ne bu oyun bunumu oynadın 7 8 yıl diyebilir. Tamamen kişiye özel bir durum yani sıkılıp sıkılmama konusu. -
Oyunu bitirince zorluğu arttırarak daha iyi itemlar için oynamaya devam ediyorsun. lvl 70 olunca da paragon lvl açılıyor, karakter lvl70'de kalıyor ama güçlenmeye devam ediyor. güçlendikçe de zorluğu arttırıp, daha iyi itemlar düşürüyorsun. sonsuz döngü yani :)
Oyun malesef yetenek gerektirmiyor. Karakter geliştikçe 40m falan vurmaya başlıyor saçma sapan, eşek kadar bosslara tek atıyorsun. -
Peki ps4 de grafikleri nasil arkadaslar sahip olan var mi? Buff lar falan videolarda cok guzel gozukuyor
PC'ye göre PS4 çok daha akıcı. -
hangi oyunu 100lerce saat oynarsanız mutlaka bir yerden sonra sıkılacaksınız. Ama arkadaşın da dediği gibi Diablo 3'ün oynanabilirlik süresi çok uzun. Benim haftalık oyun sürem 10 saati geçmiyor, her seferinde hevesle oturuyorum başına. Şimdiye kadar sadece wizard kastım, diğer sınıflardan da 70 yapsam, üstlerini başlarını düzeltsem uzun süre götürür beni. Ama günde 10 saat kasacaksanız bir süre sonra doğal olarak tekrara giriyor oyun, siz de sıkılacaksınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X