Şimdi Ara

Ilk Defa Gnar Oynadım (Ranked) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no ss no güven
  • Ben sadece bir kez oynadım bu heroyu karşımda leesin vardı eriyip gidiyorduki flash atıp base attı.Sonra zedle yer değiştirdiler ve zed beni bir güzel ezdi asiri feedledim.Bütün takım Zede Gnarla nasıl ezildigime sasiriyordu galiba gnarla zede ezilmek zor bir başarı bende bir mallik var herhalde dedim bi dahada oynamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Ben sadece bir kez oynadım bu heroyu karşımda leesin vardı eriyip gidiyorduki flash atıp base attı.Sonra zedle yer değiştirdiler ve zed beni bir güzel ezdi asiri feedledim.Bütün takım Zede Gnarla nasıl ezildigime sasiriyordu galiba gnarla zede ezilmek zor bir başarı bende bir mallik var herhalde dedim bi dahada oynamadım.

CSB.

Diana ile gnar ezmiştim bende. Sor nasıl ezdim bilmiyorum. Bence hero oynayanın elinde şekil değiştiriyor. Kimisi kim gelse eline verip gönderiyor kimisi de ne gelirse gelsin feedliyor çözemedim. O transform olayını kavramak çok güç. Bütün oyun ulti atamadığımı biliyorum

• bendene gnar var gerçekten manyak çar ultiyle herkesi donduruyo w atıyo donduruyo sonra q atıyo ölüyo penta
  • Gnarin allah belasini versin

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Ben sadece bir kez oynadım bu heroyu karşımda leesin vardı eriyip gidiyorduki flash atıp base attı.Sonra zedle yer değiştirdiler ve zed beni bir güzel ezdi asiri feedledim.Bütün takım Zede Gnarla nasıl ezildigime sasiriyordu galiba gnarla zede ezilmek zor bir başarı bende bir mallik var herhalde dedim bi dahada oynamadım.

CSB.

Diana ile gnar ezmiştim bende. Sor nasıl ezdim bilmiyorum. Bence hero oynayanın elinde şekil değiştiriyor. Kimisi kim gelse eline verip gönderiyor kimisi de ne gelirse gelsin feedliyor çözemedim. O transform olayını kavramak çok güç. Bütün oyun ulti atamadığımı biliyorum

Vallahi bilmiyorum kolay kolay feedlemem laneyi kazanamayacaksam feedlememek için kule altından hiç çıkmam ilk kez oynadığım herolarla daha safe oynadığım için genelde hep iyi skorlar alırım ama zed 3 levelde karşıma geldiği anda q e kombosu yarı can aliyodu menzil var durteyim dediğim an w ile yanımda bitip tokatliyodu bi süre sonra dive atmaya başladı laneye gitmesem toptan oyunu bitirecekti çünkü takımdan herkes bana kufretmekle meşgul olduğu için kimse yardıma kule tutmaya falan gelmiyordu.
    Haliyle gezemedigim için sağdan soldan kill asist falanda toplayamadim ezildimde ezildim yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

CSB.

Vallahi bilmiyorum kolay kolay feedlemem laneyi kazanamayacaksam feedlememek için kule altından hiç çıkmam ilk kez oynadığım herolarla daha safe oynadığım için genelde hep iyi skorlar alırım ama zed 3 levelde karşıma geldiği anda q e kombosu yarı can aliyodu menzil var durteyim dediğim an w ile yanımda bitip tokatliyodu bi süre sonra dive atmaya başladı laneye gitmesem toptan oyunu bitirecekti çünkü takımdan herkes bana kufretmekle meşgul olduğu için kimse yardıma kule tutmaya falan gelmiyordu.
    Haliyle gezemedigim için sağdan soldan kill asist falanda toplayamadim ezildimde ezildim yani.

Şampiyonları bir yana bırak o yaşadığın durum oyunda ki en kötü durum, o lane'e giderken yaşadığın çaresizlik gidince öleceğini bilmek, işlerin daha da b*ka saracağını bilmek işte bunlar hep çok kötü şeyler

• Wow smart guy

• Iq ortalamasinin tavan oldugu bir konu daha

• Beyler adam gnar dağılın.
  • Ne desem bilemedim
  • Gnar iyidir ya hem zevkli hem güçlü.
  • kes
  • sonra eloboost neden bu kadar fazla tr de...

• ░░░░░░░░░▄░░░░░░░░░░░░░░▄
    ░░░░░░░░▌▒█░░░░░░░░░░░▄▀▒▌
    ░░░░░░░░▌▒▒█░░░░░░░░▄▀▒▒▒▐ WOW
    ░░░░░░░▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐
    ░░░░░▄▄▀▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐
    ░░░▄▀▒▒▒░░░▒▒▒░░░▒▒▒▀██▀▒▌
    ░░▐▒▒▒▄▄▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒ MUCH TACTICS
    ░░▌░░▌█▀▒▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒
    ░▐░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒░░░▒▒▒▀ ▌
    ░▌░▒▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒ ▌
    ▀▒▀▐▄█▄█▌▄░▀▒▒░░░░░░░░░░▒▒ ▐ VERY KILLS
    ▐▒▒▐▀▐▀▒░▄▄▒▄▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒ ▒▌
    ▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒ ▐
    ░▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒ ▌ SUCH PORO
    ░▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▄▒▒
    ░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▄▒▒▒▒
    ░░░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▀▒▒▒▒▄▀
    ░░░░░░▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▒▒▒▒▒▄▄▀
    ░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 22 Aralık 2014; 19:48:32 >
  • Tamam

• Gnar hayırlı çar

• ░░░░░░░░░▄░░░░░░░░░░░░░░▄
    ░░░░░░░░▌▒█░░░░░░░░░░░▄▀▒▌
    ░░░░░░░░▌▒▒█░░░░░░░░▄▀▒▒▒▐ WOW
    ░░░░░░░▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐
    ░░░░░▄▄▀▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐
    ░░░▄▀▒▒▒░░░▒▒▒░░░▒▒▒▀██▀▒▌
    ░░▐▒▒▒▄▄▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒ MUCH TACTICS
    ░░▌░░▌█▀▒▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒
    ░▐░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒░░░▒▒▒▀ ▌
    ░▌░▒▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒ ▌
    ▀▒▀▐▄█▄█▌▄░▀▒▒░░░░░░░░░░▒▒ ▐ VERY KILLS
    ▐▒▒▐▀▐▀▒░▄▄▒▄▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒ ▒▌
    ▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒ ▐
    ░▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒ ▌ SUCH PORO
    ░▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▄▒▒
    ░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▄▒▒▒▒
    ░░░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▀▒▒▒▒▄▀
    ░░░░░░▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▒▒▒▒▒▄▄▀
    ░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  • botlar ne zamandan beri gang atıyo ? kedidir kedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.